Úplně vyřízená Sandra Pogodová: Šílený soused jim zalil zahradu betonem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Úplně vyřízená Sandra Pogodová: Šílený soused jim zalil zahradu betonem!

Sandra Pogodová
Sandra Pogodová (Foto: Aha! - Pavel Ryšlink, ara)

 Herečka Sandra Pogodová (39) prožívá těžké chvíle. Soused terorizuje její rodiče v Olomouci. Nyní jim dokonce zničil zahradu, kde sedávali s Miroslavem Horníčkem, Karlem Krylem a dalšími osobnostmi české kultury.

Sousedský teror

Soused Martin S. (43) se do domu, kde Pogodovi v centru Olomouce žijí, nastěhoval před šesti lety. Nejprve blokoval vjezd do jejich garáže, když soud rozhodl, že musí přestat, zničil Pogodovým zahradu.


Otec herečky psychicky na dně

„Ráno mi volali sousedi, co se u nás děje. Na zahradě byla stavební firma a ničila ji. Ten člověk nechal vytrhat keře a rostliny a navezl tam štěrk a beton. Uprostřed zahrady, kde bývalo posezení a kde sedávaly slavné české osobnosti, zaparkoval dvě auta,“ popsal Aha! hudební skladatel a muzikant Richard Pogoda (70). „Jsem psychicky na dně. Zahrada byla pro rodinu srdeční záležitost. A člověk nemá zastání. Policie řekla, že nemůže nic dělat, že to musíme řešit soudní cestou.“
Fyzické napadení

„To, co se děje v domě rodičů je systematický, vykalkulovaný psychický teror. Ten člověk je tam 24 hodin s nimi a nikdo neví, co je schopen jim udělat. Otce už dokonce zbil,“ řekla Aha! zoufalá herečka Martin S. na dotazy Aha! neodpověděl.



Autor:  rys

Přečtěte si
ivoadler
28. 2. 2014 • 12:45

Nejvíc mi na článku vadí, že to jsou jenom emoce a žádná fakta (tam jsme sedávali, tam se milovali, nebudem více). Jak je to s vlastnickými poměry k tomu baráku, kolik je tam partají? Nevíme nic!

jana52
28. 2. 2014 • 12:38

v důchodu nejsem, jestlivás mate to číslo "52" , tak to je počet mých kilogramů, nikoliv věk, ani ročník, připouštím, že doma jsem na mateřské, a tak čtu tisk na netu, a to veškerý, povoláním jsem stavařka, takže realistka a pragmatik k tomu. To jen info pro vás pane "atakdale" a blbci mi vadí... asi bychom si opravdu neměli co říci, mějte se pane

kkrampota
28. 2. 2014 • 12:29

Článek úplně k ničemu - problém mají řešit na úřadech a ne v bulváru - když jde o sousedské vztahy, je to velmi nepříjemná záležitost, ale z těch fotek je vidět, že dům potřebuje investice a tam kde kdysi bylo i jedno parkovací místo zbytečné, tam je pro každou bytovou jednotku jedno málo. Tak to bohužel v dnešní době je a jestli má spolumajitel nemovitosti parkovat auta za branou na svém pozemku, proč by to neudělal - a upřímně, zahrada, ke které mám citový vztah vypadá úplně jinak....

atakdale
28. 2. 2014 • 11:44

doufám, že už jste v důchodu a z bytu vůbec nevylejzáte, dámo, protože jedině tak nejste nebezpečná širší společnosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.