Paní ministrová Žilková: V tomto divném ohozu se loni válela po zemi! Letos ho provětrala znovu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paní ministrová Žilková: V tomto divném ohozu se loni válela po zemi! Letos ho provětrala znovu...

2014 - MILÁ BABIČKA Veronika v květovaném modelu vypadala dost usedle, narozdíl od minulého výstupu.
2014 - MILÁ BABIČKA Veronika v květovaném modelu vypadala dost usedle, narozdíl od minulého výstupu. (Foto herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz )

Naposledy tento »babičkovský« model předvedla Veronika Žilková (52) na premiéře Babovřesek před rokem, kdy si v šatech uřízla pořádnou ostudu. Nyní se v tom samém outfitu sice neválela po zemi, ale zase přidal herečce na věku.

Žilková o sobě ráda prohlašuje, že už je vlastně v důchodovém věku. Nicméně i když má energie na rozdávání, občas překvapí výběrem šatů. Květovaný outfit můžeme na Veronice vidět již podruhé, přesně po roce. Loni v něm předvedla šílenou podívanou, kdy se jako smyslů zbavená válela po stěnách i na zemi v kině na premiéře prvních Babovřesek. Tentokrát je ze skříně vytáhla při příležitosti narozeninových oslav rádia, kde působila hodně unaveným dojmem.



Přečtěte si
lillyli
28. 2. 2014 • 16:03

Já ji mám taky ráda, ale je fakt, že ona je trochu hysterická a taková "neřízená střela"...prostě hééérečka. Ale je pracovitá, nekrade, uživí sebe i děti..a dvěma cizím dokonce dala domov. A já když si představím už jen tu strašnou byrokracii kolem adopce, tak je mi zle. Ona to zvládla dokonce dvakrát. Pro mě je tím prostě nadprůměrná

lillyli
28. 2. 2014 • 16:00

Paní Borovcová je taky silná kuřačka. A pokud vím, jedno její dítě dělá kariéru v politice...taky nic moc.

anezat
28. 2. 2014 • 13:56

Je vidět, že jste neznala paní Lucii Stropnickou-Borovcovou, s níž se Stropnický kvůli prokouřené ukřehotané kreatuře Žilkové rozvedl. A kdyby měla Žilková raději menší rodinu, které by dokázala vštípit, že člověk by se měl umět aspoň občas taky stydět, bylo by to snad i lepší. Martinovi Stropnickému se děti moc povedly, navíc je sympatické, že s nimi nezaplňuje stránky bulváru, ale to je právě zásluha jeho bývalé ženy, jejíž otec byl vynikající člověk.

pasadena
28. 2. 2014 • 07:52

Vám taky není dost dobrý...Já mám Veroniku Žilkovou ráda.Je skvělá herečka a určitě i jako člověk,což dokazuje její starost o velkou rodinu.A Stropnický není žádný blbec aby si vybral tupou partnerku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.