Zuzana Belohorcová sbalila ženáče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zuzana Belohorcová sbalila ženáče

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová

SANGAT/FILIPÍNY – Sexbomba Zuzana Belohorcová (31) má nového chlapa! A našla si ho v týmu hvězd slovenské reality show Celebrity Camp, která se už téměř měsíc natáčí na exotických Filipínách! Tím vyvoleným je podle slovenského deníku Plus1den Zuzanin kolega ze show, tenista Karol Kučera.

SANGAT/FILIPÍNY – Sexbomba Zuzana Belohorcová (31) má nového chlapa! A našla si ho v týmu hvězd slovenské reality show Celebrity Camp, která se už téměř měsíc natáčí na exotických Filipínách! Tím vyvoleným je podle slovenského deníku Plus1den Zuzanin kolega ze show, tenista Karol Kučera, jež se právě po pěti letech rozvádí se svojí manželkou Katarínou.

„Ano, jsou spolu. Prý už mezi nimi na ostrově proběhly i nějaké intimnosti. Zuzana to ale tají,“ tvrdí jeden z účastníků natáčení. Bývalá učitelka sexu z »nováckého« Peříčka už vážný vztah neměla delší dobu a sportovní typi se jí vždy líbili. Před tenistou Kučerou bylo její jméno spojované třeba s fotbalisty Milanem Barošem a Filipem Šebou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.