Smutné: Dceru Batulkové a Prachaře VYRAZILI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné: Dceru Batulkové a Prachaře VYRAZILI!

Mariana to má kvůli slavným rodičům těžší.
Mariana to má kvůli slavným rodičům těžší. (Foto: Profimedia.cz, ND, koláž Ahaonline.cz)

Kdo si myslí, že potomci slavných to mají v mnoha ohledech snadnější, nemusí mít tak docela pravdu. Důkazem budiž sympatická a po rodičích i nadaná Mariana Prachařová (19). Agátina švagrová totiž neuspěla u zkoušek na vysněnou DAMU a chystá se svůj pokus zopakovat.

Je celkem nasnadě, že se mladá dívka touží stát herečkou. Vždyť její maminka Dana Batulková (55) i táta David Prachař (55) patří k těm lepším hercům, kteří se v našich končinách vyskytují. Ale právě v tom je ten problém. "Očekávání komise jsou díky slavným rodičům mnohem větší," postěžovala si hezká dívka. Nezbývá, než aby ze sebe vydala víc, a možná to napodruhé vyjde.



Přečtěte si
joudajoudovy
18. 2. 2014 • 09:24

dalsi herecka protez, nic vic, nic min... staci zastatovat v prizemnim serialu a je hvezdou, nebot ma rodinnou znacku. na maly cesky rybnicek tu mame az moc rodinnych klanu, at udelaji misto tem, kteri maji opravdovy talent. verim, ze obycejna prace je nepritahuje, ale jalovych vipek, uz mame mnoho.

editta111
17. 2. 2014 • 15:26

Fortine, moje rec. Taky jsem si rikala, ze ma ty osklive rysy po matce. Batulkova ma taky obliej spis jako chlap nez jako zena. Ale a druhou stranu - z kolika osklivek jsou nakonec herecky vyborne? Vzdyt clovek se v divadlech ci ve filmech nekouka jen na krasavice, a jak paradne hraji! Ten jeji neuspech nebude v tom osklivem obliceji...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.