Miss Váchová: Na molu myslí na státnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miss Váchová: Na molu myslí na státnice!

Lucie Váchová má teď hodně starostí se školou, ale také s tím, aby se uživila.
Lucie Váchová má teď hodně starostí se školou, ale také s tím, aby se uživila.

PRAHA – Ze školy rovnou na předváděcí mola! Tak tím se řídí modelka Lucie Váchová (23), která má v této době opravdu napilno.


Ke svému studiu totiž přistupuje zodpovědně a k tomu, aby se mohla sama uživit, běží vždycky ze školních lavic rovnou na domluvenou přehlídku. „Všechno zvládám jen tak tak. Musím se hlavně věnovat učení, příští týden mě totiž čeká odevzdání bakalářské práce a hned na to státnice, takže na ně myslím i na molu,“ řekla Váchová, která přes to všechno nehodlá skončit s prací modelky. „Na přehlídky musím chodit, protože potřebuji vydělat nějaké peníze. Modeling mě prostě živí,“ dodala bývalá Miss ČR. Lucie také dorazila na oslavu narozenin Marka Šmídy, kde společně s Renatou Langmannovou nebo Janou Doleželovou předvedla večerní šaty návrhářky Jiřiny Tauchmanové. V hotelu Modrá růže, kde se párty konala, zazpívala Michaela Nosková (22), která si s sebou přivedla nového přítele i rodiče.


Autor: (son)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.