Pěvkyně Eva Urbanová: Cpe se cukrovím a hubne! Jak to dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pěvkyně Eva Urbanová: Cpe se cukrovím a hubne! Jak to dělá?

Eva Urbanová
Eva Urbanová (KAREL KOPÁČ / Aha)

Světová operní pěvkyně, česká sopranistka Eva Urbanová (52), shodila za posledních patnáct let 80 kilo. A žádný jojo efekt! Nepřibrala ani gram. Přitom si vůbec neodpírá sladké a rok co rok sama peče minimálně pět druhů vánočního cukroví. Jak to dělá?

„Miluju sladké, a především na Vánoce,“ řekla Aha! včera Urbanová. Ta, když se rozhodla, že kila musí jít dolů, nejvíc litovala právě vánočního cukroví. „Víte, doba je jiná. Dřív operní pěvkyně mohly být baculaté, naopak to bylo vítané. Dnes je tomu úplně jinak,“ vysvětluje Urbanová. Přestože patří mezi hvězdy světového operního nebe, bylo jí při jedné zkoušce řečeno: „Hlas skvělý, nádhera! Chce to ale k tomu i ten zevnejšek!“


Eva pochopila, musí zhubnout,  nebo jí už nikdy nemusí tleskat La Scala v Miláně ani newyorská Metropolitní opera!
Vánoc a jejich sladkostí se ale Eva nechtěla vzdát. Proto si sama začala vymýšlet vánoční cukrářské dietní recepty. „Základem je špaldová mouka, umělá sladidla a potom fantazie. A můžu vám říct, že to cukroví je ještě chutnější než ze Sandtnerky,“ říká rozhodně pěvkyně.
Ta začala péct svoje »vánoční diety« už včera a zítra se s Aha! podělí o své recepty, po kterých se neztloustne ani deko. A to i když se jimi bude dotyčný či dotyčná cpát od rána do večera. A Eva zvládne i dietní vánoční tučnou a kalorickou štólu! Na stránkách Ahaonline.cz vám brzy přineseme její "hubnoucí" recepty.








Přečtěte si
atramka
13. 12. 2013 • 09:10

to je pravda aj to , že schudla, ale tak nech nepíšu.......že sa cpe cukrovím. Iste si upravila stravu- tuším má delenú.

smeagol
13. 12. 2013 • 05:10

Zhubla urcite, ale zaroven strasne tim zhubnutim zestarla. Vsechno je holt za neco.

atramka
12. 12. 2013 • 11:40

určite sa necpe cukrovím a hubne, to nech rozpráva niekomu inému

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.