Tunu nahradí Hynek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tunu nahradí Hynek!

Jan Tuna odešel z Novy a teď moderuje Pressklub na Frekvenci 1.
Jan Tuna odešel z Novy a teď moderuje Pressklub na Frekvenci 1. (Aha!: Martin Přibyl, ČTK)

PRAHA – Reportér Jiří Hynek, který před několika dny oznámil svůj odchod z České televize na Novu, bude podle informací deníku Aha! nejlépe placeným reportérem »nováckého« zpravodajství. Jeho plat by se měl pohybovat okolo sedmdesáti tisíc měsíčně!

Reportér Jiří Hynek, který před několika dny oznámil svůj odchod z České televize na Novu, bude podle informací deníku Aha! nejlépe placeným reportérem »nováckého« zpravodajství. Jeho plat by se měl pohybovat okolo sedmdesáti tisíc měsíčně! A kdyby jen to. Hynek se navíc ještě pěkně navezl do bývalých zaměstnanců Novy Jana Tuny a Pavla Zuny!

Hynek dostal nabídku na přestup na Novu už zhruba před půl rokem. To jej na Barrandov lanařili spolu s jeho kolegyní Norou Fridrichovou. Oba ale tehdy nabídku odmítli. „Když se dozvěděli, kolik jim Nova nabízí peněz, tak se nejprve zasmáli a pak jim poděkovali za zájem a nabídku odmítli, protože na ČT brali podstatně více,“ prozradil nám zaměstnanec Novy. Jenže jak se zdá, tak se řediteli zpravodajství Martinu Ondráčkovi nakonec podařilo vedení Novy přesvědčit a peníze na »přestup« Hynka sehnal. „Hynek teď bude nejlépe placeným reportérem Novy. Měl by brát okolo sedmdesáti tisíc korun. Slibují si totiž od něj, že bude novým Janem Tunou,“ dodal náš zdroj. Samotnému Hynkovi se ale srovnání s Tunou vůbec nezamlouvá. „S panem Tunou bych se nechtěl srovnávat. A rozhodně ho nebudu kopírovat,“ řekl Hynek. A neodpustil si ani další rýpnutí do Tuny a také do moderátora Pavla Zuny, který dříve zpravodajství Novy řídil. „Myslím si, že ti, co na Nově zblbli, už na téhle televizi nepracují,“ tvrdí nový sebevědomý zaměstnanec Novy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.