Hlasy obviňující Vendulu Svobodovou sílí - Štaidlová: Dohnala ho k tomu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hlasy obviňující Vendulu Svobodovou sílí - Štaidlová: Dohnala ho k tomu!

Vendula Svobodová nyní zažívá jedny z nejhorších dnů svého života.
Vendula Svobodová nyní zažívá jedny z nejhorších dnů svého života. (ČTK, Foto Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68) Vendula (34) dostává od přátel svého zesnulého manžela další tvrdý úder. Nejen že jí většina známých osobností odmítá po smrti Karla kondolovat, nyní se dokonce ze společenských kruhů vynořují informace, že právě ona může za to, že si její muž vzal život!

„Hodně přátel si myslí, že ho k tomu dohnala,“ tvrdí například dlouholetá sousedka a kamarádka Karla Svobody Anna Štaidlová (60), exmanželka skladatele Ladislava Štaidla.

Na otázku, co říká na spekulace, že k sebevraždě Karla dohnala nevěra a zlomyslné jednání jeho ženy, Anna Štaidlová souhlasně pokyvuje hlavou. „Myslím si totéž. Naposledy jsem viděla Karla loni na Dušičky u hrobu jeho první ženy Hanky. Naznačil mi, že Vendula věčně není doma, a když už je, tak že ho strašně dusí,“ vzpomíná na poslední setkání se svým dlouholetým kamarádem Štaidlová.

Hlasů, které tvrdí, že za sebevraždou Karla Svobody stojí jeho žena, stále přibývá. Jen málokdo si ale dovolí říct svůj názor nahlas. Snad z úcty k zemřelému kolegovi, možná ale také ze strachu z reakce Venduly Svobodové.

Právě Vendula Svobodová přitom asi byla posledním člověkem, se kterým si Karel telefonoval. Možná i proto je řada českých celebrit přesvědčena, že má na jeho rozhodnutí použít proti sobě zbraň lví podíl. A kvůli tomu už dopředu říkají, že na pohřbu od nich nemá čekat vyjádření soustrasti! „Já jí ruku nepodám,“ říká kategoricky Štaidlová. Podobně se podle našich informací chystají zachovat i další...

„Že měl Karel s Vendulou trable, o tom vědí v showbyznysu skoro všichni,“ stojí si za svým Štaidlová. „Moc dobře nechápu, proč Vendula všude žádala, aby se novináři chovali slušně a ctili pietu, když ona sama se hned druhý den objevila ve všech novinách i v televizních zprávách. Stát se něco takového mně, čtrnáct dní nevyjdu z domu a s nikým nebudu komunikovat,“ kroutí hlavou exmanželka skladatele Ladislava Štaidla.

Vendula: To mi snadudělal schválně…!

PRAHA – Řada lidí se ptá: Proč těsně po sebevraždě chování Svobodovy manželky Venduly ani zdaleka nepřipomínalo zhroucenou ženu, která právě přišla o manžela? Na »místě činu« podle zdravotníků odmítla utišující prášky i injekci na uklidnění.

Soused Peter Gruber, ke kterému vyděšeně vběhla s Kubíkem v náručí hned poté, co mrtvého manžela našla, řekl, že stále jen opakovala: „To mi snad udělal schválně…“ Na Nově pak vyprávěla o tom, že je obětí »mediálního honu«, sama ale den předtím dala rozhovor několika celostátním deníkům v zemi. Zdá se vám to divné?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.