Švandová čte sladké romány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Švandová čte sladké romány

Jana Švandová se stala kmotrou nového románu, který už má ale dávno přečtený a v seriálové Ulici jej napsala postava, kterou hraje.
Jana Švandová se stala kmotrou nového románu, který už má ale dávno přečtený a v seriálové Ulici jej napsala postava, kterou hraje. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – „Romány čtu nejraději,“ nechala se slyšet Jana Švandová (59), která se stala kmotrou knihy Můj život s Králem, kterou napsala její postava v nekonečném seriálu Ulice.

„Romány čtu nejraději,“ nechala se slyšet Jana Švandová (59), která se stala kmotrou knihy Můj život s Králem, kterou napsala její postava v nekonečném seriálu Ulice.

„Červená knihovna patří mezi moji oblíbenou četbu. Vždycky se vžiji do osudu hlavních hrdinek. A také se mi líbí, že to jsou knihy vesměs milé a romantické,“ řekla na křtu v Paláci Luxor herečka, která si příběh už stihla přečíst. „Čte se moc hezky a pro dámy je to krásný románek pro chvíle pohody,“ dodala Švandová, která se poté zúčastnila také autogramiády se spisovatelkou Zdenou Čistou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.