Řekl Slováček o Gottovi, že je nevyzpytatelný kok*t? Mistr nám vysvětlil, co se stalo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řekl Slováček o Gottovi, že je nevyzpytatelný kok*t? Mistr nám vysvětlil, co se stalo...

Je Karel Gott k*kot?
Je Karel Gott k*kot? (Foto TV Markíza a ara)

 „Je to nevyzpytatelný kok*t,“ prohlásil Felix Slováček (70) údajně na adresu Karla Gotta (74). Saxofonista se měl o Slavíkovi takto vyjádřit při družném rozhovoru se zpěvačkou Sisou Sklovskou (40) na jednom večírku na Slovensku. Slováček nepopírá, že větu vyslovil, nikoli však v narážce Gotta. A novopečený zlatý Český slavík? Ten nevěří, že by to mohl jeho kamarád vypustit z úst.

„O Karlovi bych takhle nikdy nemluvil, Karel je pro mě přece božský,“ řekl Aha! Slováček. Že ale ono nelichotivé oslovení vypustil z úst, nepopírá. Ani nemůže, protože ho při tom natočila slovenská televize Markíza. „Řekl jsem to, ale už si opravdu nepamatuji, o kom jsem mluvil. Byly tři ráno a byl jsem vožralej,“ tvrdí Slováček.


Server extra.cz ve spojitosti s nahrávkou zmiňuje ale jméno Gotta. Naznačuje, že manžel Sklovské chtěl přes Slováčka domluvit zpěvaččinu spolupráci právě se Slavíkem. „Když si to vybavím, tak to nemůžu slíbit. Protože on je nevyzpytatelný kok*t poslední dobou,“ řekl Slováček. „Opravdu jsem nemluvil o Karlovi,“ trvá si na svém opakovaně Felix.
„Já si nedokážu představit, že by takhle Felix o mně mluvil,“ tvrdí Karel Gott. „Máme k sobě úctu a také ho dobře znám. Nikdy, a i když se opil, se neuchýlil k takovýmhle vulgarismům,“ brání zpěvák parťáka.

O kom Slováček mluvil, Markíza prozradit nechce. „Kdybychom odtajnili jméno, rozvrátili bychom dlouholeté přátelství a možná i celý československý showbyznys,“ říká moderátor pořadu Smotánka.


A Sisa Sklovská? Telefon nejdříve zvedla. Okamžitě ale zavěsila a potom mobil pro jistotu vypnula.



Přečtěte si
majojo
26. 11. 2013 • 13:48

Ale třeba se jenom zakoktal, chtěl říct Gott, ale popletla se mu ve tři ráno písmenka, takže z toho vyšlo ko.kot. Byl přece vožralej....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.