Zuzana Vejvodová z ULICE: Přenesla se role týrané ženy do jejího osobního života? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zuzana Vejvodová z ULICE: Přenesla se role týrané ženy do jejího osobního života?

Herečka Zuzana Vejvodová
Herečka Zuzana Vejvodová (Foto Aha! – Martin Hurda, )

Herečka Zuzana Vejvodová (32) září v divadle i nekonečném seriálu Ulice, kde hraje Libušku. Díky této roli upozornila na problematiku domácího násilí a to jí udělalo velkou radost.

„Za to, že jsem hrála týranou ženu, jsem byla ráda. Jednak z hereckého hlediska, protože opravdu bylo co hrát. A mělo to velký ohlas i co se týče upozornění na tuto tematiku," prozradila stránkách Super.cz

Zároveň její postava Libušky prošla za dobu natáčení velkým vývojem. Z týrané ženy se stala osobnost, která už ví, jak se proti příkořím bránit. Vejvodová se do seriálu vrátila po mateřské dovolené. Během té se starala o syna Jonáše a už teď ví, co mu jako matka zakáže.

„Nelíbí se mi ani tetovaní muži a svému dítěti bych to taky nedovolila," uzavírá.



Přečtěte si
jitka2
2. 1. 2014 • 20:19

...láska dělá divy...

rezacek
30. 11. 2013 • 11:12

Postava i její představitelka jsou velmi sympatické, herečka je výborná i na jevišti - viděl jsem ji na Fidlovačce v Kouzelném hrnci. A její názor na tetování naprosto sdílím - každý tetovaný by si měl uvědomit, že přijde doba, kdy jeho (případně její - a to je ještě horší) kůže nebude napjatá, vytažená, svaly zušlechtěné cvičením, a "umělecká" díla budou vypadat odporně. Mám ale ještě jednu poznámku: pokud si vzpomínám, nedokončila (Libuška, ne paní Vejvodová) protialkoholní léčbu - to by ale podle odborných poznatků mělo vést k recidivě. No, uvidíme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.