Věčně vyprsená Petra Faltýnová: Podprsenka? S tím na mě nechoďte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Věčně vyprsená Petra Faltýnová: Podprsenka? S tím na mě nechoďte!

Petra Faltýnová opět ukazuje bradavky
Petra Faltýnová opět ukazuje bradavky (Foto pro Aha! – Jakub Ludvík, Ondřej Pýcha, Marek Musil, Jan Tůma, Jaroslav Urban, Petr Novotný, FTV Prima, herminapress.cz, ara)

Z modelky herečkou! Přestože Petra Faltýnová (35) vyměnila na čas profesi, její okolí vlastně ani nic nepostřehlo. Do seriálu Cesty domů, kam tento týden vtrhla se vší parádou, promítla totiž sebe samotnou. Před kamerou stejně jako v civilu chodí bez podprsenky a na nohou má kozačky, v nichž chodí běžně do společnosti!

Stejné křestní jméno, oblečení i zvyky. Změnila jen příjmení. Místo Faltýnová je před kamerou Karasová. „Hraní je pro mě úplně nová profese a výrazně jiná od toho, co běžně dělám,“ řekla Petra o svém účinkování v seriálu, kde se už během druhé scény objevila nahá v posteli.


Při natáčení si Faltýnová v roli milenky Romana Zacha (40) alias státního zástupce Hynka nijak nepřirozeně nepřipadala. A pomohlo jí k tomu i to, že se v seriálu objevuje bez podprsenky. „Ve svém soukromí nenosím podprsenku, protože je to pro mě tak pohodlnější,“ prozradila už před časem přítelkyně Leoše Mareše (35).
Neposlušné bradavky
Seriál x Reál
Na svoje silikony je Petra hodně hrdá, a proto se ráda ukazuje v minišatech s proklatě hlubokými výstřihy. Extrémní výstřih se ovšem rovná extrémně velkému riziku ukázaní bradavek. Což jí ale určitě nevadí.

Nahota bez zábran
Seriál x Reál
Kdyby existoval žebříček modelek, které nemají problém s nahotou, Petra by obsadila první příčky. Své vnady se nestydí ukázat v reálném životě i v seriálu Cesty domů, kde hraje mrchu, která jako svou největší zbraň používá tělo.

Kozačky za 20 000 Kč
Seriál x Reál
Petra si potrpí na luxus. Podobnost seriálových kozaček s těmi, které nosí v reálném životě, není náhodná.



Přečtěte si
fiva
18. 11. 2013 • 09:27

To, že v seriálu Cesty domů" jsou herci nic moc je známé, ale Faltýnová je naprostý unikát. Myslím, že její roli by nikdo hůř monotónně nepřeříkal.

ivoadler
17. 11. 2013 • 11:27

Když si nechám udělat kozy, kdoví kolik stály, tak je taky chci předvést. To dá rozum. Vrazit prachy do umělýho poprsí a pak to nezúročit, no, není to kravina?

anezat
17. 11. 2013 • 10:43

pelagie
17. 11. 2013 • 09:10

Ztrhaná jako největší bě-hna, na dálku je vidět že bere , to mi nikdo nevymluví a podle toho vypadá i Mareš

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.