Sámer Issa si pořídil novou hračku: Je to počůraná Nikol z VyVolených! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sámer Issa si pořídil novou hračku: Je to počůraná Nikol z VyVolených!

Sámer se zakoukal do Nikol. Ta je z toho vedle!
Sámer se zakoukal do Nikol. Ta je z toho vedle! (Foto: Facebook.com)

Synek bohatých rodičů a postradatelná postavička českého showbyznysu se nám zakoukala do NeVyVolené Nikol, která se proslavila čůráním vedle postele! To je tedy zpráva dne. Sámer na to jde chytře a vsadil na osvědčenou metodu. Chudé zlatokopce nabídl práci, čímž si získal její duši, a možná i tělo...ale nepředbíhejme.

Oddaný fanoušek Nikol

Kráska, která si v reality show VyVolení uřízla pořádnou ostudu, je nyní vděčná za každé vlídné slovo. Každý se jí totiž směje a není divu. Toho se rozhodl využít Sámer, který by Nikol rád pomohl. Evidentně se do ní zakoukal, tak kuje železo, dokud je žhavé. "Sámer mě zkontaktoval hned potom, co jsem vypadla z VyVolených. Tvrdí mi, že mi od začátku fandil, a že jsem se mu tam líbila. Tak uvidíme, jak to mezi námi bude fungovat," uvedla nešťastnice pro web style.iprima.cz.


Nikol má pěkný zadeček

Nezaměstnaná zoufalka, která udělá cokoliv, aby se o ní psalo a probojovala se do světa "celebrit", skočila Sámerovi na lep raz dva. Známý sukničkář a večírkový povaleč s ní moc práce neměl. Nasliboval Nikol účinkování v klipu, nafocení charitativního kalendáře pro Sýrii a k tomu cukrbliky, jak to neúspěšný "zpěvák" umí. Aby to pošramocenému sebevědomí slečny Trojanové nelichotilo! Navíc je prý Issa zatížený na hezké zadečky, čímž mu Nikol určitě posloužit může.
Že by nový páreček?

Niki je ze Sámerova zájmu úplně vedle. "Jsem za to hrozně šťastná. Je to moc hodnej, super kluk, který něco dokázal," vypráví zasněně a jde mnohem dál: "Samozřejmě že se mi Sámer líbí jako chlap. Je tak roztomilej. Ale teď si užívám to, že jsem sama a netroufám si přemýšlet nad tím, že by se z nás stal pár i v soukromí. Ale nevylučuji to... Známe se zatím jen krátce, ale je to fajn," chrochtá blahem počůraná Nikol.



Přečtěte si
luckabendyska
15. 11. 2013 • 21:24

OBA JSOU TRAPNÍ! ISSA JE NESYMPATICKY BLBEČEK! Z ISSY JE MI NA BLITÍ BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!! SYMPATIČTĚJŠÍ JE PÉŤA BENDE. ISSA JE NEJHORŠÍ ZPĚVÁK.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.