Jiřina Bohdalová dostala od Zemana medaili. Odbornice říká: Těšila se jako malé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Bohdalová dostala od Zemana medaili. Odbornice říká: Těšila se jako malé dítě!

„Herečka jako kdyby říkala: Tak to je moje! A kouká, jestli si jejího momentu všichni všímají!“
„Herečka jako kdyby říkala: Tak to je moje! A kouká, jestli si jejího momentu všichni všímají!“ (Aha! - Ladislav Křivan)

Podporovala ho v prezidentské volbě a asi nelhala, když tvrdila, že za peníze to nebylo! Její odměna byla ještě sladší… Uznávaná herečka Jiřina Bohdalová (82) dostala od Miloše Zemana (69) medaili Za zásluhy. A svoje štěstí neskrývala!

Jako by Bohdalová říkala »konečně jsem na řadě já«. Proč tak dlouho čekala? Bývalý prezident Václav Klaus (72) byl velkým obdivovatelem Ivy Janžurové (72) a Jiřiny Jiráskové (†81), které s Bohdalovou hrály v legendárním filmu Světáci (1969). Obě divy ověnčil v roce 2006 metály, jen na Bohdalovou jaksi zapomněl.

A herečka, která hrála závistivou nesmrtelnou tetu ve stejnojmenné pohádce, vyčkávala, kdy bude řada na ni. „Zbývá třetí světačka, abych doplnil tu svatou nebo nesvatou trojici na plný počet,“ připomněl tuto křivdu Zeman, když v září přiznal, že ocenění z jeho rukou převezme právě »Bohdalka«.

Odbornice o Bohdalové: Chovala se jako malé dítě!

Dlouhá léta čte řeč těla a tady to je podle ní úplně jasné. Eliška Landovská (51) z pražské poradny Hvězda říká, že Bohdalová nemohla dospat, aby si metál přebrala. Prý ale Zemana nepodporovala kvůli tomu. „Ona je sice člověk vysazený na finance a slávu, ale tady si upřímně myslela, že pan prezident je ten nejlepší, kdo může v čele státu být,“ řekla deníku Aha!. Podívejte se na Landovské rozbor fotek!



Přečtěte si
denia
22. 12. 2013 • 18:21

Taky se nedá upřít jak se vyžívá v pořadech,kde může něco sníst a nebo si odnést.Často předváděné doslova rve prezentujícím z ruky a opakuje po nich slova jak papoušek.Už prošvihla,bohužel,umění odejít včas.Škoda,kdyby se objevila občas,pozvána do nějakého pořadu,mohli jsme se na ni těšit.Teď na nás čučí dnes a denně a o vánocích od rána do večera.

setug
31. 10. 2013 • 12:53

Netušila jsem, že Zeman je tak naivní a nepozorný. Bohdalová byla v kampani už kdekoho, hlavně, že to něco vynese.

na-cou
31. 10. 2013 • 11:54

S tím asi Jiřinka nesouhlasí, ale má smůlu je to zdokumentované.

na-cou
31. 10. 2013 • 11:53

Souhlas.

na-cou
31. 10. 2013 • 11:52

Souhlasím se značkou monikahans. Měla jsem ji jako herečku ráda, ale v poslední době nic nedělá jen těží ze své dřívější slávy. A že lezla každému prezidentovi neb jiným papalášům někam viz lillyli tím se myslím hodně lidem zprotivila. Asi si to ke svému věku již neuvědomuje, přeji ji jen to dobré a aby se už konečně rozhodla komu fandí, ale upřímně. Ne být jako holubička - jednou tady a po druhé jinde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.