Adela Banášová otevřeně o smrti nenarozeného miminka: Je to strašně běžná věc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Adela Banášová otevřeně o smrti nenarozeného miminka: Je to strašně běžná věc!

Adela Banášová
Adela Banášová (Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Moderátorka Adela Banášová (32) se musela vyrovnávat se smutnou životní událostí. V sedmém týdnu přišla o miminko, a i když potrat nechtěla ze začátku vůbec komentovat, teď se rozhodla promluvit.

Adela Banášová se i tomto smutném momentu snaží situaci pochopit a nikoho neobviňovat. „Nemusíme vždycky vědět, proč se nám některé věci stávají, protože to může souviset s x příčinami. Ale když to přijmeme, tak tomu dáme takovou uvolněnou energii, aby se to vyřešilo nejlépe, jak to jde. Musela jsem to přijmout. Je to strašně běžná věc, takže se mi nestalo nic výjimečného,“ vysvětluje moderátorka na stránkách topky.sk

A Banášová připomíná, že ztratit dítě v prvním trimestru je docela častý problém nastávajících maminek. „Nikde vám neřeknou, že každé třetí těhotenství v sedmém týdnu skončí. Já jsem to netušila.“ Ale pokusy o potomka sympatická moderátorka rozhodně nevzdává. „Těžko se to plánuje, ale budeme rádi, když to vyjde,“ uzavírá.

 



Přečtěte si
leeloo
29. 10. 2013 • 09:43

"Nikde vam nereknou?" To je bohuzel uplne znamy fakt, da se najit na intenetu behem minuty. Mne to dr rekla hned v ramci pouceni co mam a co nemam delat v 1. trimestru a hlavne kdy utikat do nemocnice kdyby neco...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.