Jitka Schneiderová o vztazích: Nevěru umím odpustit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jitka Schneiderová o vztazích: Nevěru umím odpustit!

Jitka Schneiderová nevěru odpouští, ale nezapomína.
Jitka Schneiderová nevěru odpouští, ale nezapomína. (Foto archiv: ČT, ara)

Je jednou z klíčových hvězd druhé řady legendárního seriálu Sanitka. Jitka Schneiderová (40) hraje úřednici Radostovou, nadřízenou šéfa záchranky Kaderky v podání Jiřího Dvořáka (46). On je její starou láskou. Ona se do něj znovu zamiluje. Tak trochu to připomíná i skutečný Jitčin život…

V Sanitce 2 je Jitka vdaná. Jejího manžela hraje Jaromír Dulava (52), s nímž má syna. Doktor Kaderka jí ale po letech znovu pomotá hlavu a tak je na manželskou krizi zaděláno. Jakoby to kopírovalo Jitčinu nedávnou situaci, kdy se rozvedla s hercem Davidem Švehlíkem (41), od kterého i s dcerou Sofií Annou (7) odešla k milenci Davidu Císařovi (39).

Sama Schneiderová má na téma nevěra jasný názor: „Nevěru bych dokázala odpustit, zapomenout ale neumím,“ prozradila herečka. O svém soukromí ale více mluvit nechce. Mluvit o nevěře před kamerou jí ale nevadí. „Víte, já stále hraji postavy, které řeší vztahy. Nicméně na roli v Sanitce jsem se těšila. Když mi řekli, že budu hrát s Jiřím Dvořákem, byla jsem nadšená. Jako studentka jsem k němu vzhlížela,“ prozradila Jitka. Aktuální díly Sanitky, ale ukazují, že srdce svého bývalého milence už asi zpět nedostane. Dvořák alias šéf záchranky Kaderka se totiž zamiloval do primářky Foldynové, kterou ztvárňuje Dagmar Havlová (60).



Přečtěte si
opportunity
30. 3. 2014 • 16:18

Jenom omlouvá vlastní chování.

mandat
26. 10. 2013 • 22:22

To je prave to nejhorsi. Tvrdi, ze umi odpoustet,ale nezapomiona, tak pri kazde prilezitosti tio bude omylat dokola. Fuj, radeji pryc od takove zenske.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.