Český lev láká Borata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Český lev láká Borata!

Spolumoderátoři hlavního večera (zprava) Petr Čtvrtníček, Ester Kočičková a Jan Budař došli na tiskovku po svých, moderátora Igora Chmelu museli vytisknout.
Spolumoderátoři hlavního večera (zprava) Petr Čtvrtníček, Ester Kočičková a Jan Budař došli na tiskovku po svých, moderátora Igora Chmelu museli vytisknout. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Už čtrnáctý ročník předávání filmových cen Český lev proběhne 3. března. Šéf celé akce Petr Vachler (40) přitom včera představil některé moderátory i čestné hosty večera. A prozradil, že na vyhlášení láká Sachu Baron Cohena alias fiktivního kazašského reportéra Borata ze stejnojmenného filmu.

Ještě před březnovým hlavním večerem proběhne 10. února večer nominační, na kterém se dozvíme, kdo se o letošní Lvy popere. Tím nás provede herec Jan Budař (29). A v březnu by pak měl dorazit i slibovaný Borat! „Není to ještě jisté, ale Borata lákáme, co nám síly stačí,“ prozradil Petr Vachler.

Mezi moderátory hlavního večera se pak objeví Igor Chmela, kterému budou sekundovat taková esa jako třeba Marek Eben, Miroslav Donutil, Bolek Polívka, Ester Kočičková či Petr Čtvrtníček. „Na slavnostní vyhlášení se těším. Konečně se totiž objevím v televizi a možná vám i zazpívám,“ žertoval na tiskovce komik Čtvrtníček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.