Hana Heřmánková o svém manželovi Karlovi: Není to žádný krasavec... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hana Heřmánková o svém manželovi Karlovi: Není to žádný krasavec...

Karel Heřmánek a Hana Heřmánková
Karel Heřmánek a Hana Heřmánková (Koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka Hana Heřmánková (50) se už v televizi tolik neobjevuje a se svým manželem Karlem Heřmánkem (65) se stará o chod Divadla Bez zábradlí. Po letech společného soutěží přiznala, že se jí manžel vlastně ani tak moc nelíbí.

První setkání tohoto páru bylo vskutku zajímavé. Jako čerstvě rozvedený muž seděl v dabingovém studiu, kam najednou přišla Hanka. „Byl ale hrozně smutný,“ vzpomíná. Ale smutek ho přešel a hlasatelku pozval na rande. Od té doby jsou prý pořád spolu. A co si Heřmánková o vzhledu svého muže opravdu myslí?

„Krásu vnímá samozřejmě v lidech, prvoplánově krásní lidé mě ale nikdy nezaujmou tolik jak to, co by byli podle obecných měřítek spíše zvláštní. Tím se asi vysvětluje i to, proč mě tak zaujal Karel. Nedá se o něm říct, že je to krasavec, ale rozhodně má velké charisma,“ vysvětluje Hanka v magazínu Marianne.

 



Přečtěte si
kov3
14. 10. 2013 • 13:45

Ale hlavne je , ze ma zahnuty nos....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.