Táborský vtipkoval se Seidlovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Táborský vtipkoval se Seidlovou

Miroslav Táborský s Bárou Seidlovou nešetřili úsměvy.
Miroslav Táborský s Bárou Seidlovou nešetřili úsměvy.  (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Na projekci rodinného filmu Maharal nebyla o humor nouze! „Hraju starého kriminalistického praktika, co bere prášky na žaludek. Tím jsem svou postavu obohatil, protože v té době jsem měl sám problémy se žaludkem,“ smál se na tiskové konferenci k filmu herec Miroslav Táborský (47).

Na projekci rodinného filmu Maharal nebyla o humor nouze! „Hraju starého kriminalistického praktika, co bere prášky na žaludek. Tím jsem svou postavu obohatil, protože v té době jsem měl sám problémy se žaludkem,“ smál se na tiskové konferenci k filmu herec Miroslav Táborský (47).

„Já prášky ve filmu neberu, ale zato jsem chvílemi na prášky. Jako zapálená vědkyně totiž stále něco ve filmu řeším,“ přidala se k Táborskému s úsměvem Bára Seidlová (24), herecká představitelka doktorky Kristiny. Se zdravotními problémy ale zápolil během natáčení Bořivoj Navrátil, který v roli na poslední chvíli nahradil Slávka Jandáka. Ten filmování odmítl kvůli svému vstupu do politiky. „Přečkal jsem to s kolizí, kdy se mi na noze udělala růže, což je zánětlivé infekční onemocnění kůže způsobené bakteriemi,“ řekl Navrátil, který měl na dobu natáčení zaplacené lázně, jež musel nechat propadnout. Rodinný dobrodružný film s prvky fantasy bude v kinech od 25. února.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.