Jan Saudek: Malé Saudče už chce ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Saudek: Malé Saudče už chce ven!

Jan Saudek si zahrál na doktora a diagnóza byla jasná! Dítě už chce na svět!
Jan Saudek si zahrál na doktora a diagnóza byla jasná! Dítě už chce na svět! (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Přítelkyně fotografa Jana Saudka (71) Pavla Hodková (26) už čeká narození svého potomka každým dnem! A jak se kontroverzní pár nechal slyšet, oba dva chtějí mít břímě porodu už co nejdříve za sebou.

Přítelkyně fotografa Jana Saudka (71) Pavla Hodková (26) už čeká narození svého potomka každým dnem! A jak se kontroverzní pár nechal slyšet, oba dva chtějí mít břímě porodu už co nejdříve za sebou.

„Už kope, slyším ho, jak chce ven,“ hlásal provokativní fotograf, který se stane otcem už poosmé! Přestože si Jan přál mít jako další »mimčo« holčičku, tak se na budoucího syna Matěje prý moc těší! Pavla, která je díky bříšku trojnásobně větší než on, ale zas tak klidně nevypadala. Je vidět, že velké břicho jí dělá při jakémkoliv pohybu značné problémy, a proto se musela při pózování, které probíhalo v rámci natáčení Top show na Top TV, o budoucího otce svého dítěte stále opírat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.