Jiří "věčně švorc" Pomeje je znovu nahoře: Kila navíc i nový dům. Jak to dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří "věčně švorc" Pomeje je znovu nahoře: Kila navíc i nový dům. Jak to dělá?

Jiří Pomeje je v dobrém rozmaru.
Jiří Pomeje je v dobrém rozmaru. (Herminapress.cz)

Odborník na životní veletoče Jiří Pomeje (48) je vrcholu blaha. Kromě narození dcerky Aničky ho čeká stěhování do rodinného domku za Prahou a se soudy kvůli obřímu dluhu už si nemusí lámat hlavu. Jak si to všechno dovedl zařídit?

Patnáct kilo navíc

Jirka teď působí blahobytně ne první pohled. Přibral totiž 15 kilogramů a obličej se mu pořádně zakulatil. Prý je to tím, že má syndrom Couvade, kdy muž sdílí rozpoložení své těhotné ženy. Jiří si tak jen stěžuje na to, že shazování kil navíc bude prý hodně těžké.

Ošetřený porod

Pomeje se také pochlubil, jak měl připravený porod manželky. Porodník,  docent Feyereisl, je totiž Jiřího kamarád od piva. Zkrátka je fajn mít dobré známé.



Stěhování do domku

Jiří s Andreou se také stěhují do domku za Prahou. Tam budou platit nájem 16 tisíc, tedy zhruba tolik jak v pražské paneláku za třípokoják. Jak to sehnali? Samozřejmě zase přes kamaráda. Dům je sice údajně jen 2+1, ale má zahradu a další radosti.

Výdělek za film

Jiří se také výrazně podílel na natáčení filmu Kameňák 4. Ten zaplatil další Jiřího kamarád - majitel kasin Pásek. S tím má Pomeje teď sice trochu problémy, ale ty zřejmě nebudou trvat věčně. Pásek je totiž dlouhodobým sponzorem zkrachovalého producenta a ti dva se nakonec vždy nějak domluví.



Už žádné soudy

Poslední „kamarádíček“ nepomohl jen Pomejemu, ale i tisícům dalším. Exprezident Klaus svou amnestií sňal z Jiřího břímě soudních tahanic, které si natropil dluhy z filmu Andělská tvář. Po deseti letech po soudech je tak budoucí otec Pomeje čistý.

Autor:  ph

Přečtěte si
emyd
23. 9. 2013 • 14:40

tak on je amnestií čistý a co Míše Kuklové jak přišla exekuce?? To je frajeřina pane Pomeje co?

bezodkladne
18. 9. 2013 • 20:17

Snad je děcko jeho,a i kdyby ne,tak co,nebude první ani poslední

verajc
18. 9. 2013 • 14:36

Hodně zdraví Aničce.Jiřímu P. to přeji ať se mu konečně daří.Neuděl v životě zase takový přečin, pouze natočil pohádku (mě se film líbil).Proč to byl propadák nechápu, je řada horších filmů.

marek.d
18. 9. 2013 • 14:08

Já taky, už dávno,hodně dávno, i jeho sestru Peťu, i mamku... Vždycky to byl prima chlapík, opravdu ano.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.