Hvězdy nelhaly: Miss ČR je blondýna! Taťána Kuchařová vyhrála u poroty i u diváků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdy nelhaly: Miss ČR je blondýna! Taťána Kuchařová vyhrála u poroty i u diváků

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Aha!: Dalibor PUCHTA, Marek PÁTEK)

PRAHA – Vláda loňské Miss České republiky Lucie Králové skončila, novou královnou krásy je od včerejška pro příštích dvanáct měsíců Taťána Kuchařová (18)! Studentka z Opočna, narozená ve znamení Kozoroha, míry 88-63-90, která potvrdila roli největší favoritky.

Taťána Kuchařová - 18 let,
177 cm, 88-63-90
* Studentka z Opočna žije v Trnavě
* S přítelem chodí už tři a půl roku* Vyhrála titul Miss Moravia
* Na soustředění v Tunisu se stala Miss Sahara
* Zájmy: Sport, tanec, četba, historie, cestování
* Její špatná vlastnost – nedochvilnost

..

Naplnily se tak předpovědi astrologů, kteří tvrdili, že tentokrát vyhraje určitě blondýnka, i sázkových bookmakerů, pro které byla letošní blonďatá Miss Moravia největší favoritkou. Taťána Kuchařová vyhrála už při soustředění fi nalistek v Tunisu titul Miss Sahara a další trofeje sbírala i během včerejšího finálového večera v brněnském Bobycentru. Na druhé příčce se umístila Kateřina Pospíšilová (22) z Prahy. Třetí je Renáta Czadernová (21) z Ostravy-Zábřehu.

Původně sice chtěl prezident soutěže Miloš Zapletal velkolepé fi nále uspořádat v Tunisu, nepodařilo se mu však garantovat přímý přenos, a tak raději vsadil na jistotu. Na Zapletala také tento rok »zanevřeli« jak Lucka Bílá, tak Karel Gott. Ti byli každoročními stálými hosty soutěže. Lucie Bílá se totiž teprve včera večer vracela z Milána, kde se v pátek tajně vdala, a Karel Gott měl zase pracovní povinnosti v německé televizi ZDF. Hlavní hvězdou večera se tak stala stálice české populární hudby Helena Vondráčková. Té ale včera v přímém přenosu při písničce vypadl playback a nastalo pár desetin vteřinek trapného ticha. Vondráčková to ale vzala jako frajerka, nehnula brvou a publikum se jí odměnilo frenetickým potleskem.

Po skončení přenosu, kdy porota vybrala nejkrásnější dívku republiky a diváci u televizních obrazovek Miss Sympatie, se konal v nedalekém Cafe de Paris raut. Místo tradičního šampaňského se ale jako hlavní nápoj zde podávala minerální voda Aquila, která se stala příjemným osvěžením jak pro soutěžící, tak i hosty. Chvíli před půlnocí začal korunovační ples, který skončil až nad ránem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.