Tajemství VyVoleného Mirka: Otce nenávidím, z dětství mi udělal peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství VyVoleného Mirka: Otce nenávidím, z dětství mi udělal peklo!

Mirek měl těžké dětství
Mirek měl těžké dětství (koláž Ahaonline.cz)

Obyvatel vily VyVolených Mirek Škorvaga má děsivou minulost, s níž neustále bojuje. Jeho psychiku těžce poznamenalo kruté chování vlastního otce.

Mirek neprožil bezstarostné dětství jako jeho vrstevníci. Zásluhu na tom má jeho sobecký otec, který se na něj vykašlal, když jej nejvíc potřeboval. Zavrhnul svou rodinu a raději dal přednost novému životu v náručí atraktivnější ženy, která naplnila jeho sny. Přitom ho vůbec netrápilo, že jeho syn strádá…

„Otec od mamky odešel, bydlí o dva baráky vedle nás, s mamčinou kamarádkou. Takže na ni udělal vlastně dva podrazy – vykašlal se na ni a ještě odešel s kamarádkou,“ prozradil Mirek, který si po těžkém dětství váží své maminky, s níž by se rád podělil o případnou výhru.

Sobecký otec by od něj neviděl ani korunu, protože Mirek s ním téměř nekomunikuje. „Mám nevlastní sourozence od táty, ale s nimi se nevídám. Ta rodina pro mě prostě neexistuje. Když potkám tátu, tak se pozdravíme, a to je všechno,“ dodal smutně Mirek.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.