Bolek Polívka opět trpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolek Polívka opět trpí!

Bolka Polívku bohužel bolesti zad neopouštějí, léčba musí pokračovat.
Bolka Polívku bohužel bolesti zad neopouštějí, léčba musí pokračovat. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Herec Bolek Polívka (57) opět zažívá krušné chvíle! Když po nucené dvouměsíční přestávce zapříčiněné bolestmi zad, o které už deník Aha! informoval, vystoupil v pondělí v pražském Divadle Na Jezerce, nemoc se opět hlasitě ozvala!

Herec Bolek Polívka (57) opět zažívá krušné chvíle! Když po nucené dvouměsíční přestávce zapříčiněné bolestmi zad, o které už deník Aha! informoval, vystoupil v pondělí v pražském Divadle Na Jezerce, nemoc se opět hlasitě ozvala! Hrozí mu, že se bude muset znovu léčit a jeho divadlo tak zase osiří!

„S Bolkem jsem ještě nemluvil, ale pár lidí, co tam bylo, mi už říkalo, že dohrával zase s bolestmi,“ řekl deníku Aha! Polívkův manažer Petr Bílek.
Hercova partnerka Marcela Černá zatím ale o ničem neví. „To se mi nezdá, s tím by se mi Bolek určitě pochlubil. Myslím, že je v pořádku,“ věří matka Polívkových dvou synů.

„Je to vážně tak. V úterý navíc Bolek hrál v Divadle Kalich ve hře Pro dámu na balkóně. Je tam scéna, kdy je připoutaný na popruzích. To se muselo odzkoušet, protože zrovna to je na ta záda pořádný zápřah,“ dodal Bílek s tím, že pokud by Bolkovy bolesti zad v brzké době neustoupily, musela by se zrušit i další naplánovaná představení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.