Rybovou a Vlasákovou dělí nenávist: Je za tím chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rybovou a Vlasákovou dělí nenávist: Je za tím chlap!

Lenka Vlasáková vs. Linda Rybová
Lenka Vlasáková vs. Linda Rybová (koláž Ahaonline.cz)

Vztahy mezi herečkami Lindou Rybovou a Lenkou Vlasákovou se pořádně vyhrotily. Kvůli vzájemnému odporu se nemohou jedna druhé ani podívat do očí…

Ve skutečnosti jsou ovšem Linda a Lenka dobrými kamarádkami, vzájemnou nevraživost musí hrát pouze v rámci seriálu Cesty domů, kde se sešly před kamerou.

Linda Rybová se vrací na scénu jako Ivana patřící k nejzlejším postavám, jaké kdy televizní obrazovka zažila. Po pobytu v psychiatrické léčebně se snaží ovlivňovat svého syna, což těžce nese jeho partnerka Valérie v podání Vlasákové.

„Ivana má za sebou sice otřesnou zkušenost, ale nijak se z ní nepoučila. Vypadá to, že je pořád stejná. Nechápu, proč se Ivana tak chová, ale ráda ji hraju. Snažím se hrát ji trochu s lehkostí a zábavně. Většinou to nejde, protože je zlá. Tak se alespoň snažím, aby nebyla zlá takzvaně na první dobrou,“ říká Linda Rybová, která doufá, že snad ve skutečnosti nemá se svou seriálovou postavou nic společného.

„Taky dokážu být přesvědčivá, když je to potřeba nebo když vím, že mám pravdu. Ale s fakty nepracuju tak jako Ivana. Rozhodně nejsem žádná manipulátorka,“ dodala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.