Rejža ošahával Angeliky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rejža ošahával Angeliky!

Režisér Jozef Bednárik a tři půvabné Angeliky: Monika Absolonová, Leona Machálková a Dasha (zleva), které rejža přímo na tiskovce ošahával.
Režisér Jozef Bednárik a tři půvabné Angeliky: Monika Absolonová, Leona Machálková a Dasha (zleva), které rejža přímo na tiskovce ošahával. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Nový muzikál Angelika ještě nemá hotové kostýmy ani scénu a už se prodalo na sedmdesát tisíc vstupenek! „Tohle nebude markýza, ale královna muzikálové sezony,“ raduje se jeho producent. A příběh o krásné Angelice prý bude pořádný doják!

Nový muzikál Angelika ještě nemá hotové kostýmy ani scénu a už se prodalo na sedmdesát tisíc vstupenek! „Tohle nebude markýza, ale královna muzikálové sezony,“ raduje se jeho producent. A příběh o krásné Angelice prý bude pořádný doják! A Angeliky budou pořádně sexy! Včera všechny tři představitelky titulní role na tiskovce ošahal i režisér muzikálu Jozef Bednárik.

„Jsem rád, že mi malinký tam nejsme za žádné nestvůry, ale za jediné přátele markýzy Angeliky. Vždyť mi za ni i zemřeme,“ prozradil herec Jiří Krytinář, který hraje liliputa. A hlavní představitelky Monika Absolonová, Leona Machálková a Dasha se mu prý líbí natolik, že dokonce zemře s radostí. Kromě Krytináře se mezi osvědčenými muzikálovými matadory objeví i několik nových jmen. Třeba zpívající doktor alias perský princ Ali Amiri. Kvůli své první roli v muzikálu však medicínu na hřebík nepověsí. „Dělám na kožním v nemocnici Na Homolce a služby mi končí ve tři, takže budu v pohodě stíhat obojí,“ vysvětlil. Dalším překvapením je i obsazení baviče Zdeňka Izera. „Jsem fakt nervózní, ale naštěstí tam nemám žádné zásadní pěvecké výstupy, spíš spojováky,“ oddechl si Izer.

„Když jsem se dozvěděl, že se bude dělat Angelika, řekl jsem si, že je to kýč. Ale je tam šestnáct písní, které mě oslovily, a celý muzikál bude velmi zvláštní a zajímavý,“ rozplýval se slovenský režisér Jozef Bednárik. A oslnivé budou především kostýmy z dílny Romana Šolce, kterých bude hned dvě stě osmdesát. „Bude to módní přehlídka z doby krále Ludvíka XIV.,“ vysvětlil Šolc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.