The Beatles Revival: Brouci jsou z Kladna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

The Beatles Revival: Brouci jsou z Kladna!

Pavel, Luděk, Petr a Zbyněk alias The Beatles Revival jsou od Ringa, Johna, George a Paula, tedy opravdových The Beatles, téměř k nerozeznání.
Pavel, Luděk, Petr a Zbyněk alias The Beatles Revival jsou od Ringa, Johna, George a Paula, tedy opravdových The Beatles, téměř k nerozeznání. (: The Beatles Revival)

KLADNO – Desáté narozeniny už oslavila skupina The Beatles Revival, která byla založena na kladenském gymnáziu. Za tu dobu má na svém kontě přes 1500 vystoupení, v repertoáru asi šedesát písniček a baskytarista Zbyněk Maulis se kvůli image naučil hrát na levou stranu jako Paul McCartney.

Desáté narozeniny už oslavila skupina The Beatles Revival, která byla založena na kladenském gymnáziu. Za tu dobu má na svém kontě přes 1500 vystoupení, v repertoáru asi šedesát písniček a baskytarista Zbyněk Maulis se kvůli image naučil hrát na levou stranu jako Paul McCartney.

The Beatles Revival tvoří Pavel Fišar – bicí ( Ringo), Luděk Maulis – rytmická kytara (John), Petr Lux – sólová kytara (George) a Zbyněk Maulis – baskytara (Paul). Přestože jsou všichni z Kladna, pronajatý dům mají i v holandském Rijssenu. „Ročně odehraje v Holandsku a Belgii více než šedesát koncertů. V letošním roce budeme hrát na 50. výročí Cavern Clubu a na 800. výročí anglického Liverpoolu, kde Beatles vznikli,“ řekl deníku Aha! Pavel Fišar alias Ringo s tím, že v tamním Cavern Clubu kapela již třikrát vystupovala. Často jsou k vidění i v našich televizích a v pondělí 29. ledna bude mít The Beatles Revival hodinový medailon v pořadu Tijd voor Tien na národní holandské televizi Channel TEN.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.