Bohdalová na to má: Chtěla si koupit chatu z Chalupářů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalová na to má: Chtěla si koupit chatu z Chalupářů!

Jiřina Bohdalová měla zálusk na chatu.
Jiřina Bohdalová měla zálusk na chatu. (Foto Aha! – Marek Hofman, ara)

Jakoby jí hlavní role v seriálu Chalupáři nestačila! Jiřina Bohdalová (82) si dělala zálusk na chatu, kde se také legendární seriál natáčel. Kromě Višňové na Příbramsku, která se proměnila v Třešňovou, se natáčelo i v Praze nebo třeba na Dobříši. Právě tady je nádherná chata, která v seriálu patří paní Fuchsové v podání Bohdalové. Herečka měla tehdy na nemovitost spadeno, neustále se prý vyptávala, jestli není k mání.

Chata, i když v seriálu vypadá, jakože stojí na okraji Třešňové a je to tam kousíček přes les, je ve skutečnosti o 14 kilometrů dál.

„Jde o chatu manželů z Prahy, která stojí na Dobříši. Tehdy jsme ji měli vypůjčenou na několik týdnů a opravdu jsme tam natáčeli. Vystřídali se tam Jiřina Bohdalová, Jiří Sovák, Josef Kemr a také její nápadník Ilja Prachař,“ vzpomíná dnes režisér František Filip (82).

I když se interiéry chaty natáčely v ateliéru, exteriéry jsou reálné. Pro filmaře byla tehdy chata ideální pro svou polohu, protože byla opravdu na konci obce. A všem se líbila. „Jo, tehdy to tu bylo velký. Viděli jsme tu pana Sováka, Kemra, Prachaře a paní Bohdalovou.

Ta byla tehdy z chaty nadšená a pořád se ptala, jestli by ta chata nebyla k mání. Že by ji klidně koupila. Ale kdepak, majitelé si to tu zamilovali a mají ji dodnes. Jezdí sem docela často, hlavně v létě. Má to obrovský pozemek a je to k celoročnímu užívání,“ svěřila se jedna ze sousedek filmové chaty z Chalupářů s tím, že dnes má chata, která se zalíbila oblíbené herečce, hodnotu několika milionů korun.



Přečtěte si
jana52
18. 8. 2013 • 11:02

bohužel jsem ji jak z praku neměla.. kdyby jo, tak jsem ani nic nepsala, bohdalovou jako člověka nemusim, jako herečku ji mám v mnoha ohledech ráda.. ALE.. proč tolik nenávisti... ta chata byla na tu dobu moc pěkná a když na ní měla, tak holt ji chtěla... ve finále nemá... ale proč tolik hnusoty pomalu po asi čtyřice-ti letech... npo jo hamouni nepřejou hamounům... tak pá... snad vám nevybouchne pc, jako ty chytra kocicka... ta bude mít taky pěkný sr...ky v palici, tak dobrej oběd, přátelé, nezklamali jste mne...

kocickamv1973
18. 8. 2013 • 07:30

Ta Jana52,když píše ve 4hod ráno,tak jí musela mít jak z praku nebo pod fetem ne Vtipálka

kocickamv1973
18. 8. 2013 • 07:28

Všem co píšou,vychcaná a nenažraná velký souhlas.ona taková opravdu je a nevím to z nějakého bulváru,ale z reálu...Tak na nějakou Janu52 raději nereagujte.Já jsem reagovala 1x a málem mi praskl pc Ahojky všem

kocickamv1973
18. 8. 2013 • 07:26

Hele Ty inteligentní Jano52.Jestli se tobě nehromadí žluč v sobě Bohdalová byla skvělá herečka to ano,ale v soukromí je to zlá majetkuchtivá baba.Prostě prahne po penězích,až je tím svým chováním i kolegům odporná.A znám jí osobně kočko a i lidi co jsou s ní tak nějak v kontaktu.no nic moc.Tak tady nepiš krávoviny

jana52
18. 8. 2013 • 04:11

čau inteligenti... dobře se vám dejchá se žlučí a závistí v plicích... hlavně že váš charakter není šílenej... ten je přímo poblití.... tak se mějte trpaslíci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.