Televizní podzim: Čím překvapí Ordinace, Cesty domů, Doktoři, Gympl a Ulice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Televizní podzim: Čím překvapí Ordinace, Cesty domů, Doktoři, Gympl a Ulice?

Cesty domů
Cesty domů (TV Prima)

Prázdniny už jsou skoro za námi a s příchodem školního roku se na televizní obrazovky vracejí naše oblíbené seriály. Na co se můžete těšit a kdy máte usednout před televizi? Jaké nové postavy vstoupí do děje? Podívejte na to!

Doktoři z Počátků
Kdy se můžete těšit: od neděle 25. srpna
Čas vysílání: každou neděli od 20:20 (Nova)
Doktoři z Počátků si u diváků během prázdnin získali velkou oblibu a zařadili se mezi nejúspěšnější seriály.
Nová postava v seriálu: Zdeněk Žák v roli Říhy
Otec Ivy (Jitka Ježková) se do Počátků stěhuje se svou manželkou nejen proto, že chce být blízko své dcery, ale také přišel téměř o všechny peníze…

Gympl s (r)učením omezeným
Kdy se můžete těšit: od pondělí 26. srpna
Čas vysílání: každé pondělí a středu od 20:20 (Nova)
Ve třetí řadě seriálu bude posílen pedagogický tým Královky a také komické duo Kulich & Marcel doplní nová školní uklízečka Bohunka Štambachová. Na gymnáziu vznikne škola pro seniory.
Nové postavy v seriálu:
Taťána Kuchařová v roli Kristýny
Kristýna je sobecká manipulátorka, která umí využívat své okolí, zejména chlapy. Dělá ze sebe chudinku, ale má ve skutečnosti vše pod kontrolou.
Pavla Tomicová v roli uklízečky
Do Gymplu přichází v roli přitroublé uklízečky Bohunky… „Myslím, že Bohunku v Gymplu všichni nutně potřebovali, protože má jednu krásnou vlastnost, kterou já beru jako pozitivní – snaží se pomáhat lidem i přes jejich výslovný zákaz.“
Pavel Nový v roli Bedřicha Havrdy
„Havrda je zedník – práce všeho druhu. Miluje sudoku, křížovky a taky akvaristiku. Je také součástí takzvaného seniorského gymplu a vzdělává se. I pro mě je důležité si na stará kolena trénovat hlavu,“ říká ke své postavě Pavel Nový.

Ordinace v růžové zahradě 2
Kdy se můžete těšit: od úterý 27. srpna
Čas vysílání: každé úterý a čtvrtek od 20:20 (Nova)
Devátá sezona chystá pro televizní diváky mnoho nečekaných zvratů. A to jak u Mázlových a Kalinových, tak u Zdeny a Davida Suchých. Rozehrají se ale také životní příběhy nových hrdinů, kteří ovlivní kolotoč osudů ve staré známé Kamenici.
Nová postava v seriálu: Maroš Kramár v roli Richarda Vargy
Je skvělý lékař a okouzlující člověk, kterého ženy milují a mužští kolegové se s ním rychle spřátelí. Rišo je velkorysý, energický a dokáže být i empatický k pacientům. Snad i proto je příjezd nové posily do Kamenice vítanou změnou především pro Zdenu.

Prozradíte, v jaké roli se divákům představíte?
„Hrát budu ve slovenštině, což mě moc těší, a je to i sranda. Scénáře z češtiny překládám do slovenštiny sám.“
Co vás na natáčení nejvíc zaujalo?
„Hned první natáčecí den jsem měl operaci, všechno vypadalo tak reálně, krev tam byla, maso tam bylo, až se mi z toho na chvilku udělalo špatně. Přiznávám, bojím se injekcí!“
Co je pro vás jako doktora nejtěžší?
„Učení doktorských výrazů pro mě bude hodně těžké, i když se to naučím, říkám to pomalu, protože to jsou většinou strašně komplikované názvy.“

Ulice
Kdy se můžete těšit: od pondělí 2. září
Čas vysílání: každý všední den od 18:35 (Nova)
Vracejí se staří známí hrdinové, jejichž životy nabírají zcela nový směr. A to mnohdy ne takový, jaký by očekávali. Celý uliční tým také s příchodem nové sezóny posílí nové postavy, které děním v Ulici ještě pořádně zamíchají.
Nová postava v seriálu: Vilma Cibulková v roli Ivany Drápalové
Matka Lenky (Michaela Badinková) kdysi odešla za jiným mužem na Slovensko. Lenka ji za to odsoudila a přestaly se stýkat. Ivana nyní touží napravit to, co zničila – vztah s dcerou.
Velký návrat: Tereza Bebarová v roli Světlany Nyklové
S lobbistou Pavlem Millerem se vrací z Moskvy. Otázkou ovšem je, na jak dlouho.

PanMáma
Kdy se můžete těšit: od pondělí 26. srpna
Čas vysílání: každé pondělí po seriálu Gympl s (r)učením omezeným na Nově
Populární český herec Milan Šteindler se objeví v unikátní roli svérázné matrony v novém sitcomu PanMáma, který je plný svérázného humoru.
Hlavní postava: Milan Šteindler v roli Jarmily Beranové
Svérázná šedesátnice patří do nižší střední třídy, a je vybavena drsným slovníkem a pevnou rukou, kterou řídí celou svou rodinu. Musí mít vždy poslední slovo a vše je jen podle ní. Za touto maskou se ale skrývá láska a starostlivost o její děti, a to bez ohledu na to, že už jsou pro tuto péči odrostlé.

Cesty domů
Kdy se můžete těšit: od pondělí 19. srpna
Čas vysílání: pondělí a středa ve 20.15 na Primě
Nové postavy seriálu:
Veronika Freimanová v roli soudkyně Simony Kenigrové
Rázná, chytrá, ve svém oboru uznávaná, ale zároveň velmi vstřícná žena, která se kvůli svým blízkým vzdává kariéry. Loučí se s nabídkou stát se ústavní soudkyní a vrací se do Hradiště.
Roman Zach v roli prokurátora Hynka Kenigra
Vyženěný syn Simony, muž mnoha rozporů, cynik semletý životem, který přišel o první ženu a druhá ho sedřela z kůže.

Sanitka 2
Kdy se můžete těšit: podzim 2013 na ČT
Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století zažije divák setkání s původními i úplně novými postavami.

Nová tvář: Dagmar Havlová v roli doktorky Foldynové 

Druhá žena doktora Jandery, dcera z bohaté rodiny hoteliéra Foldyny. Zkušená lékařka, která se ve svém oboru dokonale orientuje. Horší je to v jejím osobním životě s doktorem Janderou. Klíčová postava seriálu.



Autor:  ak

Přečtěte si
lyznik008
19. 8. 2013 • 08:51

Také se divím jak se může někdo na takové zhovadilosti jako je Ulice nebo Doktoři dívat.Po příchodu z práce si lehnu na gauč odpočinout a naše nedoslýchavá bábi klimbá při sledování Ulice a já mohu vyletět z kůže z toho věčného fidlání.

pasadena
18. 8. 2013 • 19:07

třeba bych se na Ulici i dívala,ale kvůli té "zlaté mládeži" ani náhodou.Mě se tam líbí jen Nykl a Nyklová a Hrušínský.Na ty se dá dívat,ale ti haranti jim to kazí.

ahmik
18. 8. 2013 • 18:04

NECHÁPU jak může v hlasování vést ser.ULICE VŽDYŤ TO JE JEN PRO PRIMITIVY A HLUCHÉ BABIČKY,kterým nevadí to věčné fidlání do mluveného slova.Jinak žádný děj, hercům stačí zachrchlat jdem na jedno,nebo dáme si panáčka a mají vyděláno.Podobně seriál Doktoři z Počátků je jen trafika pro chudáky herce,aby se nemuseli unavovat třeba v ND.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.