Další útok na Libušku Šafránkovou: Landovský ji poslal do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další útok na Libušku Šafránkovou: Landovský ji poslal do...

Libuše Šafránková a Josef Abrhám byli chováním kolegy zaskočeni.
Libuše Šafránková a Josef Abrhám byli chováním kolegy zaskočeni. (Foto Roman Souček, ČTK, ara)

Co jiného od něj čekat? Herec Pavel Landovský (76), který v posledních letech sprostě nadává lidem na potkání, nenechal nit suchou ani na Libušce Šafránkové (60). Slavnou představitelku Popelky, stejně tak jejího muže Josefa Abrháma (73), poslal několikrát do příslušných míst.

Přitom na začátku byl záměr cholerického a nerudného Landovského povzbudit a trochu ho motivovat do života. S nápadem přišel herec Jan Kačer (76). S Šafránkovou, Abrhámem a také hvězdou Starců na chmelu Vladimírem Pucholtem (70) chtěl znovu nazkoušet Landovského úspěšnou hru Hodinový hoteliér. Jenže všechno se zvrtlo v hodiny hádek a nadávek…

Ukazuje to dokument o zkouškách divadelní hry, který natočil syn Šafránkové a Abrháma Josef mladší (36). „Jdi do pr*ele! Chcípni! Táhni!“ To je jen malý výčet nadávek, které z Landovského úst každou chvíli létaly z hlediště na jeviště. „Celá ta akce byla trapná, tahat nemocného člověka na pódium nemělo smysl a bylo to proti lidské důstojnosti,“ řekla zaskočená Šafránková, které se nadávky velmi dotýkaly.

Naopak Jan Kačer, hlavní Landovského mesiáš, bral všechno s nadhledem. „Byla to taková sranda na pomezí smrti,“ zhodnotil celé snažení Kačer. To, že nerudný Landovský přijel na premiéru dokumentu Hoteliér do Uherského hradiště, pak okomentoval slovy: „To samo o sobě podalo důkaz, že to k něčemu bylo, že se to jako zdravotní terapie prosadilo.“ Do kin se dokument Hoteliér dostane letos na podzim.



Přečtěte si
beladona
17. 4. 2014 • 00:01

Nemá ten Landovský Alzheimera ? Z,měny nálad, agrese jsou typické. No a když k tomu chlastá ...

andrea68
7. 1. 2014 • 17:16

"Zeman je troska, Klaus blbec!". Podle individua řečeného Pavel Landovský je jediný "slušný" a myslící člověk v tomto státě on sám. Kdysi to byl pan herec, ale dnes je jen sprostým pobudou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.