Macura se Džambulky nevzdá: Přislíbil mu ji Bůh! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Macura se Džambulky nevzdá: Přislíbil mu ji Bůh!

Zdeněk Macura jde na Džambulka přes Boha.
Zdeněk Macura jde na Džambulka přes Boha. (koláž Ahaonline.cz)

Sektář, náboženský fanatik, chorobný obdivovatel. Na všechny tyto » tituly « je už Zdeněk Macura (39) zvyklý. A protože se teď nemůže dostat k Ivetě Bartošové (47) osobně, bombarduje ji, alespoň podle slov Josefa Rychtáře (55), zprávami o Bohu!

„Neustále Ivetě píše, jak mu Bůh řekl, že si ho musí vzít, a ona by podle Boha měla být Macurovou ženou,“ prohlásil zpěvaččin snoubenec. Macura se ale brání „Za poslední měsíc a půl jsem jí poslal maximálně pět nebo šest SMS. A to jen proto, že jsem ji chtěl vysvětlit, že není pravda to, co o mně pan Rychtář říká. Nesleduju ji a ani nejsem v žádné sektě,“ obhajuje se Zdeněk.




Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
17. 8. 2013 • 12:19

oprava ve třináctém řádku od konce " před cca 14 dny"

hrabenkaostrovinova
17. 8. 2013 • 12:18

Za 100 Kč denně? Nechat se obskakovat, dívat na TV? Ono to není zase tak špatné ten "cvokhaus". Můžete i do zahrady..... Samozřejmě, když Ivet byla za železnými dveřmi, protože byla v akutním stavu, tak to je o něčem jiném. Psychaitř i/ až na vyjímky/ nejsou sami zcela zdrávi, často jim kráčí o peníze, drží basu. Nepoořádek a nihilismus již zasáhl i tento sektor. Iveta je v reálu psychicky nemocná, avšak chodí po svobodě , jak to umožňuje náš stávající zákonný systém. Rychtář se může vy\smívat hraběnce, která z toho nepořádku oprávněně"šílí". Zneužíváaná osoba s vgyhojenými fraktuami a krvácením do mozku nejde ani k oknu, za kterým se směje Rychtář., když u ní plřed ccě 124 dny hledala útočiště? A to vše je tady možné.V ulici Ke Karlovu čp 11 je taková rozsáhlá psychiatrie. Dívají se tam snad pro ukrácení chvíle na TV ? Ano, a ono by bylo co řešit. Jen ta Ivet, která je takto mediáně známá žádá řešení, , ale podobných kauz je jistě celé mraky. Společnost ale onemocněla nemocí zvanou" lhostejnost, pohodlnost". Co hodně nevynáší, nezajímá..... nemocí onemocněli už i na psychiatrii Ke Karlovu. Co tak koupit si cirkusový park, kolotočre, nebo tak něco,že?

jaramila
16. 8. 2013 • 18:20

Aby se z ní všichni neposrali, co jako na ni vidí? Tím, že ona je neschopný lempl, si pánové připadají jako užiteční, důležití a nepostradatelní gerojové. U normální, inteligentní ženský by se vůbec nechytali.

mirkazam
15. 8. 2013 • 20:40

Kdy už se ten blb probere...

hejhej
15. 8. 2013 • 20:12

Máš pravdu, mít zájem o alkohlickou trosku nemůže mít normální chlap. Macura je hloupý fanatik.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.