Pánové, tohle tělíčko je k mání: Misska Lucie Smatanová se rozešla s přítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pánové, tohle tělíčko je k mání: Misska Lucie Smatanová se rozešla s přítelem!

Lucie Smatanová je znovu volná.
Lucie Smatanová je znovu volná. (Jaroslav Urban, Aha! - Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Už to vypadalo na velkou veselku, ale modelka Lucie Smatanová (27) nemá na lásku velké štěstí. Rozešla se s přítelem výtvarníkem Vítkem Čílou!

"To je život. Ukončili jsme to po třech letech," prozradila neochotně kráska. S přítelem si pořídili dokonce společné bydlení. Z Luciina blízkého okolí víme, že to ona ukončila dlouhodobý vztah, ale modelka je k bývalým partnerům velmi loajální.

"Společně jsme se dohodli, zůstali jsme přátelé," usmála se. Proto se nyní Smatanová vrhla po hlavě hlavně do práce. Kvůli focení si nechala prodloužit své vlasy v kadeřnictví Martina Žifčáka. „Je to jen dočasné kvůli focení v Rakousku,“ svěřila modelka.

Sexy dekolt





Přečtěte si
anezat
31. 7. 2013 • 09:45

Tohle tělíčko je k mání... A co takhle ukrývá šedá mozková kůra? Pánové, kdo potřebujete v době světové hospodářská krize "provětrat" peněženku, čiňte se, seč vám síly stačí...

eisenbieger
31. 7. 2013 • 07:11

v sedmadvaceti se hazi petka kwalt a ten prachac se nejak musi najit zejo ...pitschku ma , ted uz jen najit tu spravnou penezenku ...holka musis bejt videt , musis mrrdat ...to vis vytvarnik ma jen obcas naky prachy na to ty nejsi , bllbko urcite si mu lezla na nervy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.