Dara Rolins: Přijela bez kufrů i bez milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins: Přijela bez kufrů i bez milence!

„Mexiko je opravdu nádherné,“ pochvalovala si dovolenou Dara.
„Mexiko je opravdu nádherné,“ pochvalovala si dovolenou Dara.

TATRY – Silvestr v Mexiku skončil pro zpěvačku Daru Rolins (34) až tento víkend! To se totiž konečně vrátila z cest domů! Její přítel Matěj Homola (32) z kapely Wohnout ale v Jižní Americe ještě zůstal!


„Kluci mají prázdniny, tak se Matěj jel ještě na dva týdny podívat do Guatemaly. Tam já už nemusím,“ prozradila deníku Aha! Dara.

Kliknutím zvětšeteDomů ale dorazila krásná zpěvačka bez kufrů, ty se totiž ztratily na letišti! Ihned po návratu Dara odjela pracovně do Vysokých Tater, její kufry dorazily na ruzyňské letiště až o den později. „Mám na to fakt smůlu,“ smála se Dara s tím, že už se jí to stalo poněkolikáté.

Kliknutím zvětšeteMexické oslavy Nového roku si ale nemůže vynachválit. „Silvestra jsme strávili v rybářské vesnici Bara de Potos. Popíjeli jsme a houpali se v rybářské síti,“ říká populární zpěvačka, která navštívila i motýlí rezervaci, kam ji poslal Dan Bárta. „Motýlů je tam na každém stromě tolik, že se pod nimi ohýbají větve,“ dodává nadšeně Dara.


Autor: Petr Macek
Foto: archiv Dary Rolins

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.