Tereza Voříšková se synem Vladimíra Mišíka: Ulovila zajíčka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Voříšková se synem Vladimíra Mišíka: Ulovila zajíčka?

Mišík junior je pro Terezu příliš mladé maso.
Mišík junior je pro Terezu příliš mladé maso. (Foto herminapress, Aha! –Jan Tůma, Ladislav Křivan)

Krásná Tereza Voříšková (23) se vždy obklopovala pohlednými a úspěšnými muži. Teď se na veřejnosti začala objevovat s mladým a velmi nadějným hudebníkem Adamem Mišíkem (16). Přišli spolu na pražský festival Mental Power a bylo na nich vidět, že si jsou blízcí. Co ti dva spolu mají?

Rozchod s divadelním režisérem Jiřím Havelkou (33) sice herečka dosud nepotvrdila, na přímou otázku ale zarytě mlčí. Ani do společnosti už spolu dvojice nechodí. Doprovod Voříškové dělá mladinký herec, syn rockera Vladimíra Mišíka (66) Adam, který je sám talentovaným muzikantem.

O mladém Mišíkovi ještě určitě hodně uslyšíme, v souvislosti s půvabnou Terezou to ale asi nebude. „Víte, kolik mu je?“ smála se na dotaz po jejich vztahu Tereza. „Jsme kamarádi, přišli jsme sem spolu, protože oba obdivujeme filmaře, kteří jsou sice mentálně postižení, ale dokážou totéž co my. Víc za tím nehledejte,“ sdělila Voříšková. Takže pánové, tahle kost bude volná!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.