Leona Machálková ukázala prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Leona Machálková ukázala prsa!

Leonu Machálkovou zradil během vystoupení výstřih.
Leonu Machálkovou zradil během vystoupení výstřih. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To byl ale pohled! Leona Machálková (39) se během vystoupení na Sportovci roku tak rozparádila, že na diváky zvesela vystrčila bradavku. A tento zajímavý pohled naservírovala odvážná zpěvačka zvědavcům ještě několikrát!

I přesto, že v pražském Top hotelu byla hvězdou večera Kateřina Neumannová, která prestižní anketu vyhrála, v zákulisí byla za nejlepšího sportovce neoficiálně vyhlášena letošní stříbrná SuperStar, David Spilka (20). Zpěvák se totiž ve vzduchu otáčel jako vrtule!

„Od čtrnácti let se věnuju brazilskému bojovému umění Capoeira. Teď na to není čas kvůli muzice, ale už zase s klukama plánujeme, že začneme. Dělám to čistě pro sebe, abych si udržoval kondičku a taky pro radost. Rozhodně to nedělám pro nějaké úspěchy,“ řekl deníku Aha! Spilka, který ten večer vystoupil se svou kapelou.

Večer zahájila Lucie Bílá slovenskou písní Vyznanie, jež byla původně napsána pro Mariku Gombitovou. Zpěvačka tak začíná doslova plnit svá slova, že ji letos hodně uslyšíme. „Čeká mě spousta práce. Vyjde mi knížka s Jefimem Fištejnem, chystám velké turné, nové album, muzikál a pořad v televizi,“ řekla nám Bílá, která si raději hned po vystoupení odjela užít rodinného klidu domů do Otvovic.

Sexy vystoupením se svalnatými karatisty zpestřila večer Lucie Vondráčková, která v přilnavém extravagantním kostýmu překvapila pár kily navíc. Na své pnoucí bříško, které jakoby chtěla skrýt, si pohotová zpěvačka, možná v rámci choreografie, pokládala ruce. Druhou bradu ovšem už zakrýt nešlo... „Těhotná opravdu nejsem,“ smála se Lucie.

Píseň věnovanou přítomné a oceněné tenisové legendě Martině Navrátilové zazpívala hudební legenda Marie Rottrová, která pořád vypadá jako mladice. Romantický duet z nového muzikálu Angelika zapěla Monika Absolonová s Pepou Vojtkem a s novou písní přispěchala letošní třetí česká SuperStar Zbyněk Drda. Ovšem největší potlesk z umělců si odnesl vždy originální Jiří Korn se svým 4TETem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.