Podraz v SuperStar: Vítězkou není Křováková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Podraz v SuperStar: Vítězkou není Křováková!

Vítězka Sabina Křováková nebyla ráno k nalezení.
Vítězka Sabina Křováková nebyla ráno k nalezení. (Foto hermínapress.cz)

Třetí řada Česko Slovenské SuperStar má nečekanou dohru. Sabina Křováková sice ve finále získala nejvíce hlasů, ale není skutečnou vítězkou hudební reality show.

Diváci si sice Sabinu Křovákovou zvolili za vítězku, ale dokonce i porota měla o jejím úspěchu pochybnosti. „Oba víte, protože jste inteligentní, že vítězem je prozatím Jaro Smejkal, který má vlastní písničku. To, která tvář bude mít nálepku SuperStar, je jedno,“ pustila se do finalistů porotkyně Ewa Farna.

Smejkal totiž soutěž opustil dříve a měl tak čas nahrát singl, zatímco Křováková musela trénovat na další přímé přenosy. To se ovšem nemusí líbit společnosti Fremantle poskytující licenci k SuperStar. V minulosti museli totiž všichni finalisté podle pravidel s vlastní tvorbou čekat, až vítěz vydá album. Největší problém ovšem představuje skutečnost, že Smejkal se svou písní vystoupil na finále SuperStar, přestože v soutěži už neměl co dělat. Televize jej tak zvýhodnili před Křivákovou a Pčelárem, kteří se probojovali do velkého finále.

„Nebudeme to řešit, pokud to nenavrhne sama vítězka,“ reagovala pro server Topky.sk Andrea Gavačová z Fremantle.



Přečtěte si
j-a-n-a
7. 6. 2013 • 07:15

No nezpívá sice špatně,ale nemít tu starou brécu,tak si ani neškytne,leda by tak cenil ty hnusný bílý zuby jako kůň!! Ona mu zaplatí kde co,takže nebýt jí,sedí doma na pr-deli!!

jity
6. 6. 2013 • 12:57

Chodúr zpívá dobře, ale jediné co zatím dokázal, že má nové bílé koňské zuby a starou brécu.

stekavka
5. 6. 2013 • 14:38

To není o obětování.Kolik bylo soutěží a kolik vítězů se uchytilo?O Chodúrovi se říkalo,že je nástupcem Gotta a kde je mu konec a další to samé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.