Ewa Farna kápla božskou o nevkusných modelech: Vybírala jsem je sama, byly tak sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ewa Farna kápla božskou o nevkusných modelech: Vybírala jsem je sama, byly tak sexy!

Ewa Farna přiznala, že si kostýmy vybírala sama.
Ewa Farna přiznala, že si kostýmy vybírala sama. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Nová éra SuperStar skončila v neděli večer velkým finále, z něhož jako vítězka vzešla Sabina Křováková (21). Souboj se svými outfity naopak tímto večerem definitivně prohrála porotkyně Ewa Farna (19), které se ani na poslední pokus nepodařilo nikoho zaujmout.

Extravagantní modely mladé zpěvačky byly pod palbou kritiky od začátku soutěže. Jednou to byl příliš odhalující výstřih, podruhé model, ve kterém vypadala jako stará mladá, jindy zase příliš krátká sukně obepínající větší zadeček.

Největší podezření tak padalo na stylistky, které jako by se Farne chtěly pomstít za staré křivdy. Zpěvačka ale přiznala, že do oblečení mohla mluvit. „Každý model jsem se stylistkou konzultovala, šaty se mi líbily, připadaly mi sexy,“ uvedla.

Reputaci si Ewa příliš nenapravila ani ve velkém finále, kam opět přicupitala na vysokánských podpatcích a v tělových minišatech. Délka outfitu, světlá barva, lesklý materiál a flitry – to vše zase přidalo porotkyni pěkných pár kilo navíc. Farna si ale svůj vzhled dokázala obhájit: „Nejsem tu kvůli módě, nejsem modelka, ale zpěvačka,“ řekla.

Večírek bez vítězů
Bujaré oslavy na afterparty nakonec moc dlouho netrvaly. Většina finalistů byla na nohou od 9 ráno a na divoký mejdan v jednu ráno neměla příliš pomyšlení, Štefan Pčelár (25) na oslavu dorazil až v ranních hodinách, stejně jako Sabina Křováková. Nezdrželi se ani porotci. Pavol Habera (51) se ukázal v doprovodu své krásné manželky Daniely Peštové (42), Ondřej Soukup (62) vyvedl do společnosti Lucii Šoralovou (36), Ewa Farna dorazila sama. Vážená porota si však dala jen rychlý drink a po pár minutách se nenápadně vytratila.


Ztracená Křováková
Poprask mezi finalisty i produkcí soutěže způsobila vítězka Sabina Křováková. Ta se během bujarých oslav ztratila a na večírku, připraveném na její počest, se jen mihla. K nalezení pak nebyla ani v ranních hodinách. Nakonec ale byla na vině ochranka vily, ve které finalisté během soutěže bydleli. Ta totiž Sabinu při jejím návratu přehlédla a o její přítomnosti ve vile neměla tušení.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.