Idol roku 2007: Matthew McConaughey | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Idol roku 2007: Matthew McConaughey

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

Hollywoodský idol mnoha žen Matthew McConaughey (37), který se minulé léto rozešel s krásnou herečkou Penélope Cruz, zná zaručený recept na to, jak dobýt srdce mnoha žen. Přízeň dam prý získává kvalitním filmem a pořádně šťavnatým steakem. A navíc má prý zatraceně žhavé tělo.

Proč mu ženy padají ženy padají k nohám?

..

„Chcete zaručený recept, jak sbalit ženu vašich snů? Je to prosté: pozvěte ji do kina a po cestě domů s ní začněte laškovat. U sebe jí dejte vybrat ze tří romantických cédéček. Pak ji nechejte, aby se náležitě naladila. Mezitím hoďte na gril pořádný flák masa, okořeňte jej a ugrilujte,“ říká Matthew.

Rčení, že láska prochází žaludkem podle Matthewa platí, jeho propečenému steaku prý žádná neodolá!

Není ale jasné, jestli Matthew své kulinářské schopnost přece jen trochu nepřeceňuje. Většině žen se totiž líbí z úplně jiného důvodu – je prý totiž strašlivě sexy. Co je na tomhle chlapíkovi tak přitažlivé?

1. Vlasy
Zvlněné, delší vlasy se zlatými pramínky svědčí o velké sexuální náruživosti. K holiči proto Matthew vyrazí jen jednou za čas.
2. Oči
Lemují je krásné, dlouhé řasy. Nad nimi se klene huňaté obočí. Lehce přivřená víčka a svůdný pohled plný nebeské modře. Přesně na ten dostane každou holku.
3. Ústa
Pravidelné rty v sobě skrývají poklad v podobě mrštného jazyku, který upotřebí nejen při rétorických cvičeních.
4. Vousy
Neholí se každý den a nechává si narůst několikadenní strniště, které ženy rády líbají. Někdy to ale přežene, a nechá si tvář zarůst vousy, za které by se nemusel stydět ani Rumcajs.
5. Pleť
Vždy perfektně opálená od kalifornského sluníčka.
6. Ramena a ruce
Široká ramena a svalnaté ruce zápasníka, které dovedou láskyplně pohladit.
7. Hruď
„Správný chlap má smrdět potem,” říká s oblibou. Nepoužívá deodoranty a rád se topí v potu, ať už při cvičení v tělocvičně, nebo při tančení žhavé salsy.
8. Prsty
Nejsou to jemné prstíky hodináře, ale přesto s nimi dokáže divy. Jednou rukou rozepne podprsenku, zatímco druhou opepří roštěnku na grilu.
9. Zadek
Jeden z jeho nejcennějších pokladů. Když může, rád chodí naostro.
10. Břicho
Hmm, radost se podívat, jak na něm hrají svaly. Pravidelné cvičení (nejen v posilovně) je znát.
11. Nohy
Dlouhé, rovné a přiměřeně chlupaté.

Foto: profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.