Po smrti Milana Peroutky (†49): Nový bubeník Olympiku poprvé v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Po smrti Milana Peroutky (†49): Nový bubeník Olympiku poprvé v akci!

Olympic v novém složení, s bubeníkem Martinem Vajglem.
Olympic v novém složení, s bubeníkem Martinem Vajglem. (Foto pro Aha! – Milan Voborník)

Rozporuplné pocity zaplavily skupinu Olympic! Poprvé stanula na koncertním pódiu bez tragicky zesnulého bubeníka Milana »Ferdy« Peroutky (†49), který hrál s kapelou dlouhých 27 let.

Za bicí na vystoupení v Bratislavě usedl Martin Vajgl (40) a bylo to pro všechny ostatní muzikanty hořkosmutné. „Byla to jediná možnost, jak aspoň malinko změnit ten žal v nějakou radost,“ řekl deníku Aha! frontman Petr Janda, který si nového bubeníka velmi pochvaloval. I to, jak rychle se dokázal přizpůsobit.

Minulý čtvrtek měl Olympic s novým členem zkoušku a už druhý den v pátek koncert. „Byl to pro mě křest ohněm, a to doslova. Kvůli opravě dálnice D1 jsme měli zpoždění. Přijeli jsme v čase, kdy jsme měli skončit, kvůli tomu ani neproběhla zvuková zkouška,“ prozradil deníku Aha! Vajgl s tím, že i přes veškeré problémy, vystoupení dopadlo na jedničku. „Dali jsme to na jistotu. V tý partě je pohoda a to pomáhá, když člověk cítí, že všichni táhnou za jeden provaz,“ dodal nový muž za bicími, kterého další hraní s Olympikem čeká už tento pátek v Plzni.

Janda nechává ženu sledovat

Jak uspokojit rodinu a sám se přitom nenechat omezovat, to ví zpěvák Petr Janda (71). Jeho žena Alice (30) je totiž na rozdíl od lídra skupiny Olympic vášnivou milovnicí dovolených, které zpěváka z duše nudí. Rodinný problém ale Janda vyřešil šalamounsky! Mladou ženu i s dětmi poslal na dovolenou k moři, nechal ji ale hlídat! „Rodina je v Turecku na dovolený. Já totiž dovolený moc nemusím a navíc mám teď spoustu pracovních povinností, takže jsem požádal tchyni, jestli by jela za mě. Jede jako hlídací vočko,“ řekl Aha! se smíchem zpěvák.





Autor:  pet,tuš

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.