Vrátily se 80.léta: Celebrity si pletli s prostitutkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vrátily se 80.léta: Celebrity si pletli s prostitutkami!

Eva Decastelo, Martina Gavriely
Eva Decastelo, Martina Gavriely (Foto Aha! - Mária Rušínová, Roxbury)

V centru Prahy se ve čtvrtek večer otvíral nový klub ve stylu 80. let. Toho se samozřejmě rády chytly naše celebrity, které dorazily oblečené přesně ve stylu bláznivých a barevných »osmdesátek«. Nejvíce k nepoznání byly moderátorky Martina Gavriely (34) s Kateřinou Kristelovou (33) a Evou Decastelo (34), které staly kmotramy klibu.

Blondýnka Gavriely si na hlavu dokonce nasadila černou paruku, takže ji nepoznal ani její vlastní partner - muzikant Marcus Tran (27)! „Posílala jsem mu fotku a ptal se, co je to za sexy kočku,“smála se Martina, která by si s havranní barvou dala dokonce i říct.

„Dokonce jsem už o tom několikrát uvažovala, že bych se nechala obarvit, ale nakonec jsem nikdy neměla odvahu,“ práskla na sebe Martina, která využila toho, že byla ten večer slaměnou vdovou a s přáteli slavila otvíračku nového klubu až do rána.

To Kateřina Kristelová měla o svém vzhledu mnohem přímočarejší názor. „Potom jdu šlapat před Jaltu,“ řekla Aha! vtipně Katka.

Foto Aha! - Mária Rušínová, Roxbury

Na párty dorazila také modelka Lucie Králová s afrem na hlavě!
Kmotry nového klubu v celé své kráse! (ošipkovat - zleva: Martina Gavriely, Eva Decastelo, Kateřina Kristelová)
Klub Roxbury měl také svého prvního psího zákazníka - pejska Mahuleny Bočanové.
Nemohly chybět ani legendy 80. let s dcerami. (ošipkovat: zleva - Eliška Jandová, Petr Janda, Dalibor Janda, Jiřina Anna Jandová)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.