Bartošová podle lékařů lže! Zlomenou klíční kost určitě nemá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová podle lékařů lže! Zlomenou klíční kost určitě nemá!

Na snímku z koncertu je vidět, že Iveta ruku nemá nijak fixovanou. Starší snímek vpravo ukazuje, jak by ruku měla mít.
Na snímku z koncertu je vidět, že Iveta ruku nemá nijak fixovanou. Starší snímek vpravo ukazuje, jak by ruku měla mít. (Koláž Ahaonline.cz)

Spadla ošklivě z kola a poranila si klíční kost. Toto zranění údajně zpěvačce Ivetě Bartošové (47) znemožnilo svědčit u soudu v případě jejího partnera Josefa Rychtáře (55). Ale šest dní po zranění odzpívala koncert! Při zranění klíční kosti je ale nemyslitelné, aby ruka nebyla zafixovaná u těla. A to Iveta neměla! Sami lékaři tak zranění klíční kosti vylučují.

„Nejsem zvyklá držet mikrofon v levé ruce,“ objasnila svou špatnou motoriku na sobotním hodinovém koncertě v Lipanech zpěvačka. Pravá ruka jí koprně plandala u těla. Podle očitých svědků se Iveta opravdu pohybovala toporně a pomalu.

Jenže takhle se úraz klíční kosti neléčí! A to Bartošová moc dobře ví, před necelými dvěma lety byla s klíční kostí dokonce na operaci, když spadla ze schodů. „Postižená ruka musí být zpevněna při trupu, to je úlevová poloha pro toto zranění,“ prozradil pražský ortoped.

Znamená to, že si Bartošová takhle děsivé zranění vymýšlí? „Iveta všechny fanoušky pozdravuje, je v domácím léčení, má zafixovanou pravou klíční kost. Kost se nesmí pohnout, jinak jí čeká operace,“ znělo oficiální vyjádření Bartošové, jejíž ruka se hýbala jako na hadrová. „Pokud je krček dislokovaný a konce zlomeniny nejsou u sebe, je operace nutná. Pakliže u sebe jsou, stačí klidový režim, což znamená dobrá fixace končetiny,“ pokračuje ve výkladu lékař a podotknul, že při tomto zranění pacientovi bolest svislou polohu ruky ani nedovolí.



Přečtěte si
mirkazam
19. 5. 2013 • 07:59

Pepan je přesvědčený, že objevil ,,poklad ", který mu ponese love, ale zjistil, že je ho ještě potřeba vykopat...

paralenka
16. 5. 2013 • 07:18

Běžte se vycpat!!! Jak mám ke Slovákům velice dobrý vztah, ba dokonce jsou součástí naší rodiny, kvůli vám bych zakázala možnost registrace cizinců na českých webech. Pokud už se chce někdo vnutit na český web, tak PĚKNĚ ČESKY, dámo!Stupidita, s níž se prezentujete ve zdejším bulváru, hroší kůže, s níž naprosto ignorujete, jak vám nadávají, jste normální?!

paralenka
16. 5. 2013 • 07:13

Se divím, že ji nenechají předvést, když se tak usilovně vyhýbá jednáním! Napařit jí pokutu pro pohrdání! Její zatemnělý mozek vymýšlí důvody, proč a co nejde, nikoliv způsoby, jak se vyhrabat ze dna! Jen mě udivuje, že pořád ještě plní stránky bulváru, vždyť je dávno za zenitem a zpívat naživo ji nikdo neslyšel roky!

anezat
15. 5. 2013 • 11:29

agatahlasova
14. 5. 2013 • 23:56

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.