Salačová chce žít v pohádce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Salačová chce žít v pohádce

Míša Salačová se už s přítelem Dalinem těší na společné hnízdečko.
Míša Salačová se už s přítelem Dalinem těší na společné hnízdečko.

PRAHA – Diskžokejka a Miss ČR 2000 Michaela Salačová (25) si plní svůj velký sen. Žít v pohádkovém domě! Miss plánuje se svým přítelem Dalinem Vajčnerem, který je známým pořadatelem největších moravských tanečních akcí Apokalypsa, postavit velký dům.

Důvod je jasný: před časem totiž oba prozradili, že chystají na jaře letošního roku svatbu. „Nejdůležitější byl výběr správné lokality, ať už pro klidný rodinný život nebo pro kreativní pracovní zázemí,“ komentují místo pro plánovanou stavbu Míša s Dalinem. Sice nám neprozradili přesné místo, první indicie však naznačují, že půjde o lokalitu s krásnou přírodou nedaleko Brna. „Parcelu už máme zakoupenou a teď přichází na řadu tým architektů, se kterým řešíme, jak by měl náš nový domov vypadat,“ prozradila Míša. Originálními a stylovými kusy od předních designerů prý šetřit rozhodně nebudou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.