Vladko, těš se - Prima chystá VyVolené 3 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vladko, těš se - Prima chystá VyVolené 3

 (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – V zákulisí českého showbyznysu se šíří šokující zvěst. Televize Prima prý na jaro chystá třetí řadu reality show VyVolení, jejíž první řadu vyhrál Vladko Dobrovodský! „K tomu nejsem oprávněn se vyjadřovat,“ řekl na téma VyVolení 3 Martin Dvořák, člen představenstva a bývalý generální ředitel Primy.

„Třetí řada VyVolených se rozhodně nechystá,“ tvrdí mluvčí Primy Jana Malíková. Jenže dění v zákulisí Primy naznačuje opak. Vila, ve které se odehrála druhá řada reality show, stále stojí a pečlivě jí hlídá ochranka. „O trojce VyVolených se v zákulisí mluví, ale zatím nikdo neřekl nic ofi ciálně,“ potvrdil deníku Aha! jeden z režisérů, který pracoval na minulých řadách reality show. „Dvojka sice neuspěla tak, jak se čekalo, ale pořád měla větší sledovanost, než jakou má Prima teď. A tak se uvažuje i o trojce VyVolených,“ prozradil další zaměstnanec Primy. Ta má v současné době nejnižší sledovanost za poslední roky a nepříznivý trend se komerční televizi nedaří zvrátit ani řadou nových pořadů, které v poslední době připravila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.