Anetu Langerovou okradli: Přišla o půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anetu Langerovou okradli: Přišla o půl milionu!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Anetu Langerovou (20) okradli! Záznam jejího koncertu, který vyšel před dvěma lety na DVD Aneta – Na cestě, byl totiž umístěn na stránce internetové televize stream.cz. A to bez dovolení!

„Povolení od nás nedostali,“ tvrdí vedoucí marketingu Sony/BMG Romana Pašková. Internetová televize stream.cz je přitom podoba zahraničních serverů youtube.com. Na jejím rozjezdu se podílel třeba i bývalý »novácký« moderátor Pavel Zuna. Zástupce provozovatele stránky, kde byla pirátská nahrávka umístěna, tvrdí, že měl všechno řádně ošetřené. Nahrávku ze své stránky však již raději stáhl.

O kolik že tedy Aneta přišla? Standardně jde umělci do kapsy deset až dvacet procent z ceny nosiče. Záleží však na tom, o jak velkou hvězdu se jedná. Podle informací deníku Aha! Aneta inkasuje z jednoho prodaného nosiče dvanáct procent, což je při ceně zmíněného DVD 400 korun částka přesahující čtyřicet korun. Kdyby tak Anetin koncert zhlédlo deset tisíc lidí, kteří by pak už neměli potřebu si její »dívídíčko« koupit, přišla by naše první SuperStar bezmála o půl milionu korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.