Čtvrtníček dostal doživotí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čtvrtníček dostal doživotí!

Petr Čtvrtníček se se svou rubrikou Mediální Hujer těší mezi posluchači Frekvence 1 velké oblibě.
Petr Čtvrtníček se se svou rubrikou Mediální Hujer těší mezi posluchači Frekvence 1 velké oblibě. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Největší česká bavičská elita je doma v celoplošném rádiu Frekvence 1. Nejpopulárnější hvězdy české zábavy si každé ráno »podávají mikrofon« vyhlášené rozhlasové stanice. Jan Kraus, Petr Čtvrtníček, Halina Pawlowská, Petr Novotný nebo imitátor Petr Jablonský umí dennodenně připoutat k rádiu statisíce posluchačů.

Spekulace o odchodu Petra Čtvrtníčka z teamu Frekvence 1 komentuje programová ředitelka rádia Barbora Tachecí: „Petr Čtvrtníček je jeden z nejúspěšnějších elementů našeho programu a jeho rubrika Mediální Hujer má nebývalý ohlas posluchačů.

Pokud naši stanici Petr v budoucnu opustí, bude to pouze z důvodů jeho časové zaneprázdněnosti. A nám i našim posluchačům to bude líto.“

Jestli český éter přijde o Mediálního Hujera, tedy ukáže čas. „Petr Čtvrtníček je originál originálů a má od nás doživotní nabídku ke spolupráci,“ dodala s úsměvem Barbora Tachecí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.