Hamrová sbalila ženáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hamrová sbalila ženáče!

Moderátorka Kateřina Hamrová s novým přítelem. Jmenuje se Karel, je ženatý a má dvě děti.
Moderátorka Kateřina Hamrová s novým přítelem. Jmenuje se Karel, je ženatý a má dvě děti.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Kateřina Hamrová (39) přistižena s novým přítelem! Blondýna od Jana Krause z oblíbeného rozhlasového pořadu Frekvence 1, má nového přítele. Našemu paparazzi se Hamrovou podařilo s přítelem, který se jmenuje Karel a je úspěšný podnikatel, přistihnout na ruzyňském letišti.

Hamrová se vracela se svými dvěma dcerami z dovolené v Egyptě a Karel je přijel na letiště vyzvednout. Hamrová ale odmítá o svém novém partnerovi cokoliv prozradit. „Kateřina o něm nechce mluvit, jelikož Karel je ženatý a má dvě malé děti,“ prozradil nám zdroj z okolí blonďaté moderátorky. Kateřina Hamrová má z předchozího vztahu s manažerem Tomáše Savky Jiřím Pokorným také dvě děti – dcery Marii Annu a Annu Marii. Pokorný si ale tehdy našel milenku a od Kateřiny Hamrové odešel. Jak se zdá, tak moderátorka prožívá v současné době podobný příběh jen v opačné roli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.