Upír bude »kávoman«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Upír bude »kávoman«!

Václav Upír Krejčí (vlevo) nyní navštěvuje Školu kávy, kterou vede evropský barista a kávový mág Roberto Trevisan.
Václav Upír Krejčí (vlevo) nyní navštěvuje Školu kávy, kterou vede evropský barista a kávový mág Roberto Trevisan. (Aha! - Dalibor Puchta)

PRAHA – Mim a všeuměl Václav Upír Krejčí (51) se vrhl na kávu a začal chodit do »Školy kávy«, kterou vede vyhlášený evropský barista a kávový mág Roberto Trevisan.

„Upír je pilný žák. Musím ho pochválit, protože o kávě už ví skoro všechno,“ řekl deníku Aha! uznávaný barista Roberto. Ten si ve své kavárně v paláci Adria na pražské Národní třídě o kávě často povídá nejen s adepty barové a kavárenské profese, ale také s českými celebritami. Jeho ojedinělou školou kávy už prošli třeba bavič Petr Novotný nebo XXL moderátor Luboš Xaver Veselý. „Roberto Trevisan mi předvedl, co všechno se dá dělat s kávou, a teď se připravuju na zkoušky,“ prozradil nám Upír.

To Luboš Xaver Veselý by se rád stal ochutnávačem: „Moc by mě bavilo být profesionálním ochutnávačem kávy. Netušil jsem, že Škola kávy v Praze existuje. Poprvé v životě je ze mě pilný student,“ dodal Xaver v jehož Křížových výsleších se na rádiu Frekvence 1 klepou všechny naše celebrity.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.