Jack Rozparovač má už desku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jack Rozparovač má už desku!

Daniela Šinkorová spolu s dalšími hlavními představiteli Jacka Rozparovače natočili k muzikálu nové album. Duet si s ní zazpíval i hitmaker Vašo Patejdl.
Daniela Šinkorová spolu s dalšími hlavními představiteli Jacka Rozparovače natočili k muzikálu nové album. Duet si s ní zazpíval i hitmaker Vašo Patejdl. (: Divadlo Kalich)

PRAHA - Celkem třináct písní a jeden bonus navíc se vešlo na album, které ohlašuje nový původní muzikál slovenského hitmakera Vaša Patejdla Jack Rozparovač. Album s výběrem písní z muzikálu natočili hvězdní představitelé jednotlivých rolí.

V nahrávacím studiu se pod dohledem producenta a autora celého projektu Martina Hrdinky sešli třeba Daniela Šinkorová, Jiří Langmajer, Roman Vojtek, Sabina Laurinová, Filip Blažek či Hana Zagorová, která je vzácným hereckým »úlovkem« Jacka Rozparovače, neboť dosud všechny nabídky na účinkování v muzikálech odmítala. Album Jack Rozparovač vyjde již v pondělí 8. ledna a premiéra muzikálu se uskuteční 27. února v pražském Divadle Kalich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.