Trávníček slavil - Jsem bez dluhů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trávníček slavil - Jsem bez dluhů!

Pavlu Trávníčkovi se splnil velký sen, a tak si oslavy pořádně užil a chytil lehkou »opičku«.
Pavlu Trávníčkovi se splnil velký sen, a tak si oslavy pořádně užil a chytil lehkou »opičku«. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – „Když jsem začínal hrát divadlo v pasáži ČTK, tak jsem se zadlužil natolik, že jsem musel dávat hercům výplaty i ze svého,“ prozradil Pavel Trávníček (54) deníku Aha!

„Když jsem začínal hrát divadlo v pasáži ČTK, tak jsem se zadlužil natolik, že jsem musel dávat hercům výplaty i ze svého,“ prozradil Pavel Trávníček (54) deníku Aha! na slavnostním otevření svého nového divadla Theatre Illusion Biograf. A pohádkový princ slavil s láhví vína až hodně přes půlnoc!

Kliknutím zvětšete„Po třech letech se to ale zlepšilo natolik, že jsme začali vydělávat,“ dodal principál Divadla Skelet. Zároveň vyvrátil spekulace o tom, že musel bývalé prostory opustit kvůli zadlužení a že má i nadále finanční problémy. Trávníček si ve středu večer svůj velký den pořádně užíval! Červené vínko teklo proudem a Pavel si s každým připíjel. Kliknutím zvětšeteNa slavnostní otevření divadla na Vinohradské třídě se dostavila i herečka Hana Čížková se svým exmilencem, s nímž se před nedávnem rozešla. Pavlu Trávníčkovi přišli popřát i Josef Dvořák, Josef Laufer, Jana Švandová či Roman Vojtek, kteří v jeho divadle hrají nebo v něm hostují.

7.4.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.