Gába Al Dhábba: Sex v kabince? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gába Al Dhábba: Sex v kabince?

Gába si odvedla Davida za ruku do převlékací kabinky…
Gába si odvedla Davida za ruku do převlékací kabinky… (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka a loňská finalistka soutěže Česko hledá SuperStar Gába Al Dhábba (20) je pořádná ďáblice! Sexuální jiskření mezi ní a jejím přítelem, kytaristou Davidem Pavlíkem (30), je tak silné, že to Gába při nákupech nevydržela a Pavlíka odtáhla do převlékací kabinky!


To by její bývalý přítel Petr Bende koukal…

Právě Bendeho totiž pustila k vodě kvůli Pavlíkovi, bývalému kytaristovi Anety Langerové a Vildy Čoka. S ním dnes nejen žije, ale také hraje ve své nové kapele Gába Defacto. Deník Aha! je přistihl na nákupech v jednom z pražských nákupních center. Ale zprvu nevinná procházka zamilované dvojice se zvrhla v pořádné erotické dusno!
Při zkoušení oblečení v prodejně značky St.Oliver totiž Gábě letmé dotyky nestačily a Davida za ruku odtáhla do převlékací kabinky.

Kliknutím zvětšetePřítomnost deníku Aha! Gábu i Pavlíka zaskočila, ale na otázku, co se odehrávalo za zavřenými dvířky kabinky, odpoví- dala se smíchem. „Byli jsme se teple obléknout na zimu. Už dlouho se značkou s.Oliver spolupracuji, takže já i celá kapela hrajeme právě v oblečení téhle značky,“ vysvětlila nám Al Dhábba.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.